o vedere a unui oraș în salzburg un corp mare de apă cu un munte în fundal în salzburg un castel deasupra unei clădiri în salzburg o potecă cu copaci pe marginea unei clădiri în salzburg un grup de oameni călărind pe schiuri pe o pârtie acoperită cu zăpadă în salzburg o încăpere mare în salzburg un ceas pe partea laterală a unei clădiri în salzburg o clădire cu un munte în fundal în salzburg un grup de oameni călărind cu schiuri pe o pârtie acoperită cu zăpadă în salzburg o cascadă mare peste ceva apă în salzburg un castel înconjurat de un corp de apă în salzburg o clădire mare cu un munte în fundal în salzburg o vedere a unui oraș cu un munte în fundal în salzburg o pasăre cu un munte în fundal în salzburg un grup de oameni care stă în vârful unui munte acoperit cu zăpadă în salzburg o vedere a unui munte stâncos cu copaci în fundal în salzburg un copac acoperit de zăpadă în salzburg un port plin de bărci în salzburg un pod peste un corp de apă cu un oraș în fundal în salzburg o vedere a unui oraș noaptea în salzburg o vedere a unui oraș în salzburg o clădire mare cu un munte în fundal în salzburg

Salzburg

Orașul alb

Salzburg este un oraș în Austria. Orașul a fost un centru cultural al Europei de secole, iar în 1998 a fost adăugat pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO. În inima acestui mic oraș se află Catedrala din Salzburg, veche de 1.000 de ani. Orașul are o istorie bogată. Este situat pe malul râului Salzach, lângă granița cu Germania. Orașul vechi din Salzburg este o atracție populară și oferă un amestec de arhitectură baroc, rococo și neoclasic. Citește mai departe.

Salzburg este un oraș de cultură și istorie. Muzica clasică joacă încă un rol important în cultura orașului, multe concerte fiind organizate pe tot parcursul anului. Orașul are și propriul festival, care sărbătorește toate lucrurile despre Mozart. Festivalul de la Salzburg are loc anual și durează în medie mai mult de două luni. A prezentat nenumărați artiști de-a lungul anilor, inclusiv unii dintre cei mai celebri din Europa.

Orașul este unul dintre cele mai importante centre culturale din Europa și a avut o influență importantă asupra lumii. Orașul Salzburg este situat în nord-vestul Austriei. Este bine cunoscut ca unul dintre cele mai frumoase orașe, care a fost desemnat ca sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. „Orașul vechi” al orașului are un sistem extins de străzi în stil baroc, cu palate și conace care oferă unul dintre cele mai frumoase peisaje urbane din Europa. Este adesea supranumit „Cel mai frumos oraș al câmpiei” datorită frumuseții sale.

Salzburg este un oraș vorbitor de limbă germană din Alpii austrieci. Este unul dintre cele mai populare orașe din Europa și este cunoscut pentru rolul său de centru al muzicii clasice, precum și pentru că este o destinație turistică importantă.

CityBreak
CityBreak Austria

Activități turistice în Salzburg

Acestă secțiune de articol oferă informații despre diverse activități turistice din Salzburg. De exemplu, celor cărora le place ciclismul montan și drumețiile, articolul recomandă să viziteze Alpii pentru a face acest lucru. În plus, pentru cei care doresc să experimenteze frumusețea naturală împreună cu prietenii și familia lor, există multe trasee diferite care pot fi parcurse. Articolul vorbește și despre alte activități care pot fi făcute, cum ar fi degustarea de vinuri și călătoria cu un autobuz de aventură. Citește mai departe.

Această secțiune oferă informații despre activitățile turistice care se pot desfășura în Salzburg. De asemenea, are informații detaliate despre diferitele atracții turistice și despre cum se ajunge acolo. Principalele obiective turistice din Salzburg sunt situate pe malul râului Salzach (Salzbacher Ach). Orașul vechi este unul dintre cele mai populare locuri de vizitat datorită numeroaselor sale muzee, galerii și minunății arhitecturale care reprezintă sute de ani de istorie. Orașul are, de asemenea, o serie de piețe, dintre care una este deschisă în fiecare zi, cu excepția dimineții de duminică și luni.

Salzburg este un oraș din Austria cunoscut pentru cultura și istoria sa bogată. Aceste activități turistice sunt concepute pentru a oferi vizitatorilor o experiență cu adevărat de neuitat în Salzburg. Salzburg oferă vizitatorilor posibilitatea de a explora orașul cu picioarele, bicicleta și barca. Tururile cu bicicleta îi duc pe oameni prin centrul orașului și în afara orașului pentru a vedea unele dintre cele mai frumoase părți ale acestei regiuni a Austriei.

Cea mai populară activitate turistică din Salzburg este excursia cu barca pe râul Salzach. Acest tur oferă vederi excelente atât ale părților vechi, cât și ale noii din Salzburg, precum și peisaje montane dramatice de sus. Vizitatorii se pot bucura și de o plimbare cu Alpine Coaster pe unul dintre multele drumuri de munte sau pot experimenta un tobogan alpin sau o pârtie de săniuș (dacă condițiile permit).

9.7
Excepţional
Sky View Salzburg
185 m²: 4 paturi • 3 dormitoare • 1 living • 1 baie
420.43 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
Hotel Schloss Mönchstein
Cameră de hotel: 1 pat
531.06 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
The Little Guesthouse
Cameră de hotel: 2 paturi
322.86 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
CityLife InApartment Salzburg
Cameră privată: 2 paturi
170.00 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
Ferienwohnung Untersbergblick
Apartament întreg – 70 m²: 2 paturi • 2 dormitoare • 1 baie
220.00 EUR
Detalii
9.5
Excepţional
Hotel Sacher Salzburg
2 paturi
768.57 EUR
Detalii
9.5
Excepţional
Gentle Hide Designhotel
Cameră de hotel: 1 pat
443.43 EUR
Detalii
9.4
Superb
Ferienhaus Lenzenbauer
Casă de vacanță întreagă – 86 m²: 5 paturi • 2 dormitoare • 1 baie
130.00 EUR
Detalii
9.3
Superb
Hotel Goldener Hirsch, A Luxury Collection Hotel, Salzburg
Cameră de hotel: 2 paturi
752.86 EUR
Detalii
9.3
Superb
Villa Wickenburg
Apartament întreg – 36 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
115.99 EUR
Detalii

Hoteluri în Salzburg

Cazarea din Salzburg atrage mai mulți călători în zilele noastre. Cu ajutorul acestui articol, vei putea naviga prin diferitele categorii de cazare din Salzburg, precum și alte informații utile despre oraș. O varietate de locuri de cazare sunt disponibile pentru dvs. în Salzburg. Majoritatea vizitatorilor stau de obicei în hoteluri și pensiuni, dar există și alte opțiuni disponibile pentru cei care caută ceva diferit, cum ar fi B&B-uri sau AirBnb. Dacă intenționați să stați la un hotel sau o pensiune, asigurați-vă că vizitați pagina noastră despre tipurile de cazare pentru a afla care dintre ele se potrivește cel mai bine cerințelor dvs. de călătorie! Citește mai departe.

Cazarea în Salzburg este abundentă și variată. În Salzburg vă puteți caza într-o pensiune administrată de o familie, un apartament mic sau vă puteți găsi propria închiriere de vacanță sau cabană. Există multe hoteluri de toate nivelurile de lux din care să alegeți în Salzburg. Există camere cu baie proprie, iar altele cu facilități comune. Câteva au facilități moderne, cum ar fi o piscină în aer liber, un centru de fitness și servicii spa la fața locului. Apartamentele pot oferi călătorilor mai mult spațiu decât o cameră de hotel la un preț mai mic decât o cameră de hotel pentru același nivel de calitate.

9.3
Superb
Casa Anna Leopoldskron
Apartament întreg – 80 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
189.00 EUR
Detalii
9.2
Superb
master Linzergasse
Apartament întreg – 24 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
214.65 EUR
Detalii
9.1
Superb
Villa Salzburg by Welcome to Salzburg
Apartament întreg – 50 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
279.57 EUR
Detalii
9.1
Superb
Hotel Zum Hirschen Salzburg
Cameră de hotel: 1 pat
215.21 EUR
Detalii
9.1
Superb
Boutique Hotel & Villa AUERSPERG
Cameră de hotel: 1 pat
332.20 EUR
Detalii
9.1
Superb
Privatzimmervermietung
Apartament întreg – 70 m²: 4 paturi • 2 dormitoare • 1 living • 1 baie
254.15 EUR
Detalii
9.1
Superb
Apartments Salzburg - Bergstraße
Cameră privată: 1 pat
242.00 EUR
Detalii
9.0
Superb
Villa Elisa
Studio întreg – 21 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
183.99 EUR
Detalii
9.0
Superb
Hotel Frauenschuh Garni
Cameră de hotel: 1 pat
214.55 EUR
Detalii
9.0
Superb
master Mirabell
Studio întreg – 24 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
188.04 EUR
Detalii

Turismul în Salzburg

Salzburg este un oraș vechi și o destinație turistică populară, situat pe malul râului Salzach. Este cunoscut pentru numeroasele sale clădiri istorice bine conservate, care sunt exemple ale arhitecturii baroce și are o cultură bogată datorită istoriei sale ca centru cultural european. Turismul în Salzburg a fost înfloritor de când a fost declarat oficial patrimoniu mondial de UNESCO. Primele înregistrări ale turismului în oraș sunt din secolul al XVI-lea, când oameni din alte părți ale Europei au vizitat din cauza comerțului activ cu sare acolo. Frumusețea piestră și moștenirea culturală bogată au stabilit turismul ca una dintre cele mai importante industrii din acest oraș vorbitor de limbă germană. În 2015, Salzburg a vizitat 1,6 milioane de turiști în fiecare an, ceea ce a dus la creșterea economică a sectorului turistic. Citește mai departe.

Orașul Salzburg din Austria este renumit pentru istoria sa muzicală. Festivalul anual de muzică clasică, care are loc de obicei de la sfârșitul lunii iulie până la începutul lunii septembrie. Acest lucru se întâmplă de peste 220 de ani și atrage vizitatori din întreaga lume. Salzburg este o destinație turistică care atrage vizitatori din întreaga lume. Cu cultura sa bogată, priveliștile frumoase și străzile pitorești, Salzburg are multe de oferit vizitatorilor săi. Are, de asemenea, câteva fapte interesante despre istoria sa cum ar fi faptul că este unul dintre cele mai vechi orașe din Europa.

Turismul în Salzburg este un studiu al industriei turismului și al influențelor acesteia asupra societății și mediului din Salzburg. Salzburg este un oraș din nord-vestul Austriei cu o istorie bogată care datează din secolul al XII-lea. Locația sa pe malul râului Salzach a făcut din acesta un important centru comercial medieval. Industria turismului a jucat un rol semnificativ în modelarea acestui oraș austriac, care recent a lucrat din greu pentru a-și diversifica economia și a deveni mai durabil pentru generațiile viitoare.

9.0
Superb
HOMEBOUND APARTMENTS Salzburg City I - contactless check-in
Apartament întreg – 40 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
194.38 EUR
Detalii
9.0
Superb
Modern apartment - perfectly located
Apartament întreg – 70 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
363.22 EUR
Detalii
9.0
Superb
Family Home Green Paradise with Garden & free parking
Casă de vacanță întreagă – 130 m²: 9 paturi • 4 dormitoare • 1 living • 2 băi
575.50 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
HYPERION Hotel Salzburg
Cameră de hotel: 1 pat
315.26 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
artHotel Blaue Gans
Suită privată – 115 m²: 3 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
582.69 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Garten - Hotel Sallerhof
Cameră de hotel: 1 pat
247.68 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Hotel Gerl
Cameră de hotel: 2 paturi
281.05 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Benjamins Refugium
Apartament întreg – 62 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
151.33 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
Hotel Gasthof Brandstätter
Cameră de hotel: 1 pat
259.29 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
Hotel Schloss Leopoldskron
Suită privată: 1 pat
642.86 EUR
Detalii

Experiența culinară în Salzburg

Orașul este un favorit european pentru vizitatorii acestei regiuni. Salzburg este unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa și este o destinație populară de peste 1000 de ani. A fost locul de naștere al lui Wolfgang Amadeus Mozart și are multe clădiri și repere în stil baroc frumos conservate. Istoria orașului poate fi văzută pe străzile sale, afișând bogăția de care se bucura în perioada de glorie ca centru comercial de sare (Salz înseamnă sare) și modul în care această bogăție a fost transformată în bogății artistice. Citește mai departe.

Salzburg oferă vizitatorilor o gamă largă de experiențe culinare, de la bucătăria tradițională austriacă, la mâncăruri în stil asiatic, la bucătăria franceză. Piața principală oferă o gamă largă de restaurante unde vizitatorii pot gusta delicatese regionale, cum ar fi supa de gâscă prăjită sau supă de varză murată.

Salzburg este un oraș frumos din Austria, cu multă semnificație istorică. Orașul este cunoscut pentru arhitectura și mâncarea sa, așa că este locația perfectă pentru pasionații de gastronomie. Salzburg nu este renumit doar pentru siturile sale istorice și panoramele pitorești, ci și pentru bucătăria sa excelentă. Unele preparate tipice din acest oraș sunt Fladnitz, care este un fel de patiserie cu stafide și migdale; Königschmaus, care include cârnați, șuncă, piure de cartofi și diverse sosuri; și Leberknödel, care sunt bucăți de friptură de carne ușor condimentată cu piper și nucșoară.

8.8
Fabulos
Hotel Bristol Salzburg
Suită privată: 1 pat
835.71 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
HOMEBOUND APARTMENTS Salzburg City II - contactless check-in
Apartament întreg – 50 m²: 3 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
199.08 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
COOL MAMA Salzburg
Cameră de hotel: 1 pat
153.13 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
Haus Gnigl
Apartament întreg – 70 m²: 3 paturi • 2 dormitoare • 1 living • 1 baie
146.65 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
IMLAUER HOTEL PITTER Salzburg
Cameră de hotel: 1 pat
261.74 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Radisson Blu Hotel Altstadt
Suită privată: 2 paturi
436.38 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Altstadthotel Wolf-Dietrich
Cameră de hotel: 1 pat
258.86 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Panoramagasthof DaxLueg
Apartament întreg – 25 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
148.41 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Apartment Vroni
35 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
136.29 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Pension Elisabeth - Rooms & Apartments
Cameră cu baie comună: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
112.00 EUR
Detalii

Viața de noapte în Salzburg

Salzburg este un oraș în care viața de noapte este mereu activă. Poți fi la fel de activ sau relaxat cum vrei și mai ai multe de făcut seara. Salzburg, al patrulea oraș ca mărime al Austriei, este renumit la nivel internațional pentru cultura sa vibrantă a cafenelelor și Festivalul anual de la Salzburg. Este, de asemenea, renumit pentru frumoasa sa arhitectură barocă și pentru capacitatea sa de a atrage vizitatori în toate cele patru anotimpuri. Citește mai departe.

La fel ca majoritatea orașelor europene, Salzburg are legi restrictive care reglementează programul de deschidere al barurilor și cluburilor - de la 11:00 la 1:00, cu unele localuri de noapte deschise până la 4:00 - dar găzduiește și una dintre cele mai mari densități de cârciumi pe cap de locuitor, cu zeci în fiecare raion. Viața de noapte din Salzburg este o atracție populară pentru tinerii adulți și adolescenți din întreaga lume. Există multe baruri, pub-uri și cluburi de noapte disponibile în Salzburg care oferă o varietate de muzică, trupe live, DJ, mâncare și băuturi.

Salzburg este un oraș frumos cu o istorie bogată. Viața sa de noapte reflectă cultura sa bogată în multe feluri. Barurile, restaurantele și cafenelele pline de viață fac din oraș un loc perfect pentru viața de noapte. Hofgarten, piața principală din Salzburg, găzduiește Vechea Reședință care merită vizitată chiar și în timpul zilei. Viața de noapte din Salzburg este mereu plină de oameni, iar muzică live poate fi auzită peste tot în jurul orașului vechi și în parcuri. Indiferent dacă vrei să bei niște bere la una dintre numeroasele grădini de bere sau vrei să dansezi toată noaptea, există întotdeauna ceva pentru tine în Salzburg.

Clima în Salzburg

Clima în Salzburg este moderată. Verile sunt calde, iar temperaturile din timpul iernii pot scădea sub punctul de îngheț în rare ocazii. Clima din Salzburg este moderată, cu veri calde și ierni reci. Salzburg are o climă alpină, ceea ce înseamnă că există patru anotimpuri: iarnă/primăvară, vară/toamnă, toamnă/iarna și primăvară. Citește mai departe.

Cel mai bun moment pentru a vizita Salzburg este vara, deoarece clima acestuia seamănă apoi cu cea mediteraneană. Plimbarea prin grădinile sale în această perioadă poate fi o încântare deoarece sunt pline de culori datorită plantelor cu flori. De asemenea, puteți să vă plimbați prin muzee care expun diverse colecții de opere de artă sau să participați la multe festivaluri.