o vedere a unui oraș noaptea în dubai o vedere a unui oraș noaptea în dubai o barcă în apă cu un oraș în fundal în dubai un apus peste un corp de apă cu burj al arab în fundal în dubai un pod mare se lumina noaptea în dubai un grup de oameni care se plimbă într-un oraș în dubai un pod peste un corp de apă cu un oraș în fundal în dubai o clădire înaltă de sticlă în dubai un râu cu un oraș în fundal în dubai o vedere a unui oraș în dubai un corp mare de apă cu un oraș în fundal în dubai o clădire înaltă dintr-un oraș în dubai o vedere a unui oraș noaptea în dubai un castel deasupra unui corp de apă în dubai un grup de oameni care stau în fața moscheei sheikh zayed în dubai o navă mare în ocean cu burj al arab în fundal în dubai o vedere a unui oraș cu clădiri înalte în fundal în dubai un câine care stă în nisip în dubai un apus peste un corp de apă în dubai un pod peste un corp de apă în dubai o clădire înaltă dintr-un oraș în dubai un apus peste un oras în dubai un cactus într-un oraș în dubai un corp mare de apă în dubai apa de langa ocean în dubai un grup de animale împăiate așezate deasupra unui pat în dubai un apus peste un corp de apă în dubai un corp mare de apă cu un oraș în fundal în dubai o vedere a unui oraș în dubai un oraș mare cu clădiri înalte în fundal în dubai un corp de apă cu un oraș în fundal în dubai un oraș luminat noaptea în dubai un pod peste un corp de apă cu un oraș în fundal în dubai un râu cu un oraș în fundal în dubai un prim plan al unei statui în dubai

Dubai

Totul la superlativ

Dubai este cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite și centrul economic al Emiratului Dubai. Economia Dubaiului depinde de exporturile de petrol; cu toate acestea, prețurile petrolului continuă să scadă, ceea ce a pus presiune asupra economiei Dubaiului. Guvernul din Dubai caută noi surse de venituri prin diversificarea economiei prin promovarea unui mediu favorabil afacerilor și investițiile în industria turismului. Citește mai departe.

Dubai este o metropolă frumoasă, luxoasă și modernă. A devenit o destinație turistică populară, precum și un centru comercial. Dubai este considerat unul dintre cele mai avansate orașe din lume. De fapt, găzduiește mai mulți zgârie-nori decât orice alt oraș din lume. Dubai a crescut rapid de când petrolul a fost descoperit aici, în 1962. Orașul are acum multe repere și caracteristici impresionante.

Dubai, unul dintre cele șapte emirate din Peninsula Arabică. Este o metropolă globală importantă și un centru comercial, situat în regiunea bogată în petrol a Golfului Persic, cu o populație totală de 2,7 milioane de locuitori. Cel mai populat oraș din Emiratele Arabe Unite, Dubai este foarte divers din punct de vedere etnic, incluzând oameni din mai multe țări de origine, precum și expatriați din multe părți ale Asiei și țărilor occidentale.

Activități turistice în Dubai

Dubai este o destinație turistică grozavă pentru că are multe activități pentru turiști. Opțiunile de cumpărături variază de la mall-uri de lux până la piețe stradale extravagante. Diferitele activități turistice din Dubai includ vizitarea Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume. Alte activități includ parașutism, participarea la un eveniment de Formula 1, vizionarea de filme Bollywood la cinematograful lor, admirarea orașului de pe puntea de observație din Dubai sau relaxarea la unul dintre spa-urile lor luxoase. Citește mai departe.

Nu doar arhitectura și cultura Dubaiului atrage turiștii, ci și spectacolul activităților sale. Turiștii se pot bucura de un safari în deșert în care vor merge cu mașina în deșert pentru a vedea fauna sălbatică arabă. De asemenea, pot merge într-o excursie de pescuit de o zi pentru a prinde pește și a se bucura de captură gătită chiar acolo, pe plajă, sau pot opta pentru un tur de călărie în Dubai și pot experimenta călăria la apus. Dubai oferă o experiență de agrement extremă pe care nu ai găsi-o niciodată în altă parte în lume. Dubai este visul unui turist devenit realitate. De la cea mai înaltă clădire din lume, până la pârtii de schi interioare, holograme și cel mai mare mall din lume, acest oraș este plin de lucruri distractive de făcut.

9.7
Excepţional
Stunning Burj Royale Residence Downtown Dubai - Burj Khalifa
Apartament întreg – 58 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
635.37 AED
Detalii
9.4
Superb
Sofitel Dubai Jumeirah Beach
Cameră de hotel: 1 pat
560.92 AED
Detalii
9.4
Superb
Vida Creek Beach Hotel
Cameră de hotel: 2 paturi
456.00 AED
Detalii
9.3
Superb
Banyan Tree Dubai at Bluewaters
Cameră de hotel: 1 pat
1196.00 AED
Detalii
9.2
Superb
Lusso Hometels J One Business Bay
Studio întreg – 53 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
463.41 AED
Detalii
9.2
Superb
Golden Sands Boutique Hotel-Dubai Creek
Cameră de hotel: 1 pat
412.19 AED
Detalii
9.2
Superb
Jumeirah Al Qasr Dubai
Cameră de hotel: 1 pat
1894.25 AED
Detalii
9.2
Superb
Courtyard by Marriott Dubai, Al Barsha
Cameră de hotel: 1 pat
275.31 AED
Detalii
9.2
Superb
Jumeirah Al Naseem Dubai
Cameră de hotel: 1 pat
2732.50 AED
Detalii
9.2
Superb
Rove City Centre, Deira
Cameră de hotel: 3 paturi
239.44 AED
Detalii

Hoteluri în Dubai

Dubai este un loc în care expații aleg să rămână pentru a trăi. Dubai are unele dintre cele mai bune proprietăți, hoteluri, alimente, divertisment, perspective de investiții etc. din lume. Orașul oferă toate oportunitățile la care cineva se poate gândi în viață. Citește mai departe.

Unitățile de cazare din Dubai oferă case în locații exclusiviste, cu facilități precum săli de sport, piscine, grădini etc. Camerele sunt complet mobilate, cu conexiune la internet de mare viteză și servicii de televiziune prin cablu. Unitățile de cazare din Dubai sunt bine echipate cu piscine pentru recreere. Oaspeții de afaceri pot beneficia de diverse facilități de afaceri, inclusiv săli de ședințe și săli de conferințe în timpul șederii lor la unitățile de cazare din Dubai. Există restaurante care servesc mâncăruri din întreaga lume în cadru modern pentru a face din masa o experiență plăcută în timpul șederii cuiva la unitățile de cazare din Dubai.

Dubai este unul dintre locurile unde poți găsi cazare la prețuri foarte accesibile. În timp ce orașul are propriile hoteluri de buget, care sunt cele mai potrivite pentru turiștii care caută cazare la preț redus în Dubai, oferă și alte facilități, cum ar fi hoteluri de lux și apartamente de lux, călătorilor care doresc să cheltuiască mai mult. Dubai este o destinație atractivă, cu multe lucruri de oferit atât vizitatorilor, cât și rezidenților deopotrivă - de la facilități moderne, cum ar fi mall-uri și spitale, până la lucruri mai tradiționale, cum ar fi sporturi nautice și safari în deșert. Are o gamă largă de opțiuni de cazare care se potrivesc tuturor buzunarelor, inclusiv pensiuni.

9.1
Superb
Address Grand Creek Harbour
Cameră de hotel: 1 pat
448.75 AED
Detalii
9.1
Superb
Jumeirah Mina Al Salam Dubai
Cameră de hotel: 1 pat
1588.00 AED
Detalii
9.1
Superb
Raffles Dubai
Cameră de hotel: 2 paturi
857.38 AED
Detalii
9.1
Superb
Sofitel Dubai The Obelisk
Cameră de hotel: 1 pat
603.41 AED
Detalii
9.1
Superb
Grand Cosmopolitan Hotel
Cameră de hotel: 2 paturi
491.80 AED
Detalii
9.1
Superb
Nikki Beach Resort & Spa Dubai
Cameră de hotel: 2 paturi
1686.00 AED
Detalii
9.1
Superb
Rove Healthcare City - Bur Dubai
Cameră de hotel: 3 paturi
211.44 AED
Detalii
9.0
Superb
voco Dubai The Palm, an IHG Hotel
Cameră de hotel: 2 paturi
631.02 AED
Detalii
9.0
Superb
Hilton Dubai Palm Jumeirah
1 pat
742.16 AED
Detalii
9.0
Superb
Rove City Walk
Cameră de hotel: 3 paturi
325.09 AED
Detalii

Turismul în Dubai

Dubai este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Atrage mii de turiști în fiecare zi. Turismul din Dubai a contribuit la 7,1% din PIB-ul țării în 2012, corespunzând la 2,8 miliarde USD. Acest număr este de așteptat să crească rapid, deoarece turismul din Dubai a crescut cu o rată medie de 8% în fiecare an din 1999. Citește mai departe.

Dubai este cea mai populară destinație turistică din Orientul Mijlociu și unul dintre cele mai importante și cu cea mai rapidă dezvoltare orașe din lume. Găzduiește unele dintre cele mai înalte clădiri de pe pământ, arhitectură inovatoare și peisaje frumoase. Este, de asemenea, un nod pentru comerț, turism și transport, deoarece are un port maritim, un aeroport internațional și o gară. Dubai a primit numeroase premii precum „Cel mai bun oraș regional”, „Orașul cel mai vizitat”, „Cel mai bun loc de locuit” și multe altele.

Turismul în Dubai crește exponențial pe zi ce trece, cu o creștere estimată de aproximativ 20% până în 2020. Țara găzduiește în jur de 18 milioane de turiști în fiecare an, ceea ce este un număr uimitor având în vedere dimensiunea țării. Dubai are o infrastructură turistică excelentă, inclusiv mall-uri, hoteluri luxoase cu caracteristici all-inclusive, atracții și evenimente. Dubai oferă, de asemenea, rezidenților și vizitatorilor săi experiențe culturale excepționale, care prezintă secole de tradiție și inovație la unele dintre cele mai bune muzee din lume.

9.0
Superb
Jumeirah Emirates Towers Dubai
Cameră de hotel: 1 pat
750.62 AED
Detalii
9.0
Superb
Edge Creekside Hotel
Cameră de hotel: 1 pat
223.44 AED
Detalii
9.0
Superb
Dusit D2 Kenz Hotel Dubai
Cameră de hotel: 2 paturi
235.50 AED
Detalii
9.0
Superb
Mövenpick Hotel Jumeirah Beach
Cameră de hotel: 1 pat
534.85 AED
Detalii
9.0
Superb
One&Only One Za'abeel
1 pat
1980.00 AED
Detalii
8.9
Fabulos
151 Residence Jumeirah Gardens
Studio întreg – 46 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
283.33 AED
Detalii
8.9
Fabulos
NH Collection Dubai The Palm
Cameră de hotel: 1 pat
632.40 AED
Detalii
8.9
Fabulos
Radisson Beach Resort Palm Jumeirah
Cameră de hotel: 2 paturi
624.13 AED
Detalii
8.9
Fabulos
The Westin Dubai Mina Seyahi Beach Resort and Waterpark
Cameră de hotel: 1 pat
1183.75 AED
Detalii
8.9
Fabulos
FAM Living - Private Beach Escapes in Palm Jumeirah
Apartament întreg – 102 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 2 băi
359.73 AED
Detalii

Mâncarea în Dubai

Mâncarea din Dubai ar trebui luată în considerare din perspective diferite. Poate fi considerat din perspectiva unui turist, a unui rezident, a unui critic alimentar sau a unui bucătar. Un turist ar putea dori să știe unde să găsească cel mai bun falafel din oraș. De asemenea, vor fi interesați de ce alimente sunt specifice acestei regiuni și ce fel de mâncare nu ar trebui să rateze când vizitează Dubai. Un rezident ar dori să știe de unde să obțină cea mai bună shawarma cu pui de noapte și de ce există pizza peste tot. Ar putea dori, de asemenea, să afle despre restaurantul lor preferat, care a fost închis recent din cauza creșterii atât de mari a prețurilor chiriilor. Un critic alimentar ar căuta unde pot găsi cele mai ieftine restaurante cu stele Michelin și câți bani costă pentru homar la aceste restaurante. În cele din urmă, bucătarii ar putea dori să știe ce camioane cu alimente oferă Citește mai departe.

Emiratele Arabe Unite este o țară situată în Orientul Mijlociu. Există multe feluri de mâncare delicioase pe care le puteți găsi acolo, dar unul dintre cele mai populare feluri de mâncare este „khubz”. Khubz este pâine coaptă făcută din făină albă și drojdie. Există două tipuri de khubz: khubz proaspăt și khubz învechit. Khubz proaspăt va fi servit proaspăt scos din cuptor, în timp ce khubz învechit poate fi lăsat peste noapte sau până la 3 zile înainte de a fi mâncat (Nazeera). Khubz are multe soiuri diferite - brânză, zaatar (un amestec de condimente), simplu etc. Un lucru de remarcat despre acest fel de mâncare este că nu are nevoie de ustensile de gătit.

8.9
Fabulos
Rove La Mer Beach, Jumeirah
Cameră de hotel: 3 paturi
597.02 AED
Detalii
8.9
Fabulos
Holiday International Hotel Embassy District
1 pat
190.02 AED
Detalii
8.9
Fabulos
InterContinental Residence Suites Dubai Festival City, an IHG Hotel
Cameră privată: 1 pat
503.88 AED
Detalii
8.9
Fabulos
Shada Hotel - فندق شدا
Cameră de hotel: 1 pat
292.63 AED
Detalii
8.8
Fabulos
The First Collection Business Bay
Cameră de hotel: 2 paturi
419.82 AED
Detalii
8.8
Fabulos
W Dubai - Mina Seyahi, Adults Only
Cameră de hotel: 1 pat
1122.50 AED
Detalii
8.8
Fabulos
Premier Inn Dubai Barsha Heights
1 pat
172.93 AED
Detalii
8.8
Fabulos
Adagio Premium The Palm
Apartament întreg – 30 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
608.00 AED
Detalii
8.8
Fabulos
Crowne Plaza Dubai Festival City
Cameră de hotel: 2 paturi
503.84 AED
Detalii
8.8
Fabulos
Al Bandar Rotana – Dubai Creek
Cameră de hotel: 1 pat
352.42 AED
Detalii

Transportul în Dubai

Dubai are un sistem de transport excelent, care este bine conectat cu toate părțile orașului, oferind locuitorilor Dubai acces ușor la toate zonele fără a fi nevoie de o mașină. Metroul Dubai este o rețea feroviară urbană complet integrată, care se conectează cu alte moduri de transport din Emirat. Aceasta include autobuzele, tramvaiele și taxiurile. Citește mai departe.

Cel mai simplu și mai convenabil mod de a ajunge în Dubai este cu avionul. Puteți zbura direct din multe orașe din SUA sau vă puteți conecta printr-unul dintre companiile aeriene Gulf Airlines.

Dubai este un oraș cu multe oportunități pentru cei care doresc să facă bani sau să își găsească o casă nouă. Dacă sunteți cineva care caută să se mute, avem informații și opțiuni de transport care vă vor ajuta să vă găsiți drumul până acolo. Există mai multe moduri diferite de a ajunge de la punctul A (acasă) la punctul B (Dubai) și avem detaliile pentru fiecare de mai jos.

Deoarece Dubai face parte din Orientul Mijlociu, majoritatea oamenilor vor zbura în țară cu una dintre numeroasele companii aeriene care deservesc aeroportul Beltway din Dubai (codul aeroportului: DXB). Cele două aeroporturi internaționale principale sunt situate în Abu Dhabi și Doha, dar zborurile către aceste aeroporturi se pot dovedi mai scumpe decât zborurile către Dubai.

A ajunge dintr-un loc în altul a fost o preocupare majoră pentru majoritatea oamenilor. Nu este de mirare că există o industrie de transport care s-a construit pe baza nevoii noastre de a ajunge de la Punctul A la Punctul B cât mai repede, eficient și cât mai confortabil posibil.

Luați în considerare acest lucru: metroul din Dubai este un sistem de transport public cu trenul ușor din Dubai operat de RTA. Este primul sistem urban de tranzit feroviar din Emiratele Arabe Unite și unul dintre doar două de acest tip din țară, ceea ce îl face un centru important de transport în Dubai.

Serviciul funcționează de la 6 dimineața până la 1 dimineața în fiecare zi și călătorește prin majoritatea zonelor din Dubai de-a lungul ambelor rute vechi ale rutelor tradiționale de autobuz, completând modurile existente de transport public, cum ar fi autobuzele sau taxiurile.

Viața de noapte în Dubai

Viața de noapte din Dubai este diversă. Acesta variază de la baruri pe acoperiș la cluburi de noapte, pe acoperișuri, hoteluri și multe altele. Puteți găsi orice doriți aici. Există o ambianță pentru toată lumea. Unul dintre lucrurile care diferențiază Dubaiul este diversitatea sa în viața de noapte. Indiferent ce căutați, fie că este un bar pe acoperiș sau un club de noapte, există opțiuni pentru dvs. aici, în Dubai, care vor satisface atmosfera dorită. Și una dintre părțile frumoase despre asta este că există multe ambianțe diferite din care să alegi, fie că este vorba despre preferința ta de muzică sau gen, ceea ce cauți în ceea ce privește nivelurile de iluminare etc. Citește mai departe.

Viața de noapte din Dubai poate fi puțin copleșitoare după câteva zile. Poate doriți să faceți o pauză de la activități și să vă bucurați de o seară relaxantă cu prietenii la băuturi. Există o mulțime de baruri în jurul Dubaiului care oferă cocktailuri excelente, dar selecția noastră este doar primele 4 locuri pentru a bea băuturi cu prietenii tăi!

Scena vieții de noapte din Dubai este abundentă și diversă. Există o mulțime de opțiuni de viață de noapte pentru vizitatori și localnici în Dubai. Baruri, lounge-uri, cluburi și discoteci pe gustul tuturor. Noaptea este în mare parte despre băutură și petrecere, dar există și spectacole de teatru, concerte de muzică, seri de comedie, spectacole de magie și multe alte opțiuni din care să alegeți. Restaurantele și barurile tind să rămână deschise până la primele ore ale dimineții (sau toată noaptea). Unii dintre ei au un DJ care cântă melodii, în timp ce alții ar putea proiecta meciuri de fotbal sau alte evenimente sportive pe ecranele TV.

Clima în Dubai

Dubai este un oraș din Emiratele Arabe Unite cunoscut pentru climă, atracții distractive și hoteluri de lux. Dubai are o climă în mare parte caldă, cu o medie de aproximativ 32°C iarna, dar poate deveni destul de cald în lunile de vară. Unul dintre cele mai populare lucruri de făcut în Dubai sunt tururile emblematicului Burj Khalifa, care are o înălțime de 828,8 m! Citește mai departe.

Clima din Dubai este o provocare pentru expații care nu au timp sau bani pentru echipamentul potrivit pentru vreme. Pentru a se pregăti mai bine pentru clima din Dubai, expații ar trebui să investească în îmbrăcăminte adecvată, loțiune de protecție UV și ochelari de soare care îi vor ajuta să se adapteze mai ușor la mediul înconjurător.

Vremea din Dubai poate fi clasificată în trei sezoane: iarnă (decembrie până în februarie), vară (aprilie până în septembrie) și toamnă (octombrie și noiembrie). Iarna: Este cel mai cald anotimp al anului, cu o temperatură medie în jur de 15-25 de grade Celsius. Ninsorile sunt rare, dar se întâmplă ocazional. Vara: Temperaturile sunt calde, intre 40-50 de grade Celsius cu umiditate cuprinsa intre 20-80%. Este considerat a fi cel mai incomod sezon din cauza vântului arzător. Toamna: sezonul de toamnă cade la sfârșitul verii sau începutul iernii.

10 lucruri de făcut în Dubai cu un buget mic

10 lucruri de făcut în Dubai cu un buget mic

9 restaurante grozave în Dubai

9 restaurante grozave în Dubai

10 cele mai bune mâncăruri din Dubai pe care toată lumea ar trebui să le încerce

10 cele mai bune mâncăruri din Dubai pe care toată lumea ar trebui să le încerce

Cele mai bune 10 lucruri de făcut în familie în Dubai

Cele mai bune 10 lucruri de făcut în familie în Dubai

Cele mai bune 10 restaurante locale din Dubai

Cele mai bune 10 restaurante locale din Dubai

Cele mai bune 10 cluburi de plajă din Dubai

Cele mai bune 10 cluburi de plajă din Dubai

10 cele mai bune lucruri de făcut după cină în Dubai

10 cele mai bune lucruri de făcut după cină în Dubai

Cele mai bune 10 lucruri de făcut în Dubai

Cele mai bune 10 lucruri de făcut în Dubai

Cele mai bune 10 piețe din Dubai

Cele mai bune 10 piețe din Dubai

10 destinații de cumpărături care trebuie vizitate în Dubai

10 destinații de cumpărături care trebuie vizitate în Dubai

Cele mai bune 10 muzee din Dubai

Cele mai bune 10 muzee din Dubai

Cele mai bune 10 lucruri de făcut pentru cupluri în Dubai

Cele mai bune 10 lucruri de făcut pentru cupluri în Dubai

9 cele mai bune plaje din Dubai

9 cele mai bune plaje din Dubai

10 cele mai bune centre comerciale din Dubai

10 cele mai bune centre comerciale din Dubai