o clădire mare cu catedrala din florența în fundal în florența un turn mare cu ceas în fața unei clădiri în florența o vedere a unui oraș în florența o vedere a unui oraș în florența un turn mare cu ceas în fața catedralei din florența în florența un corp mare de apă cu un oraș în fundal în florența un corp mare de apă cu un oraș în fundal în florența o clădire mare cu un munte în fundal în florența o grădină în fața unei clădiri în florența un pod peste un corp de apă în florența o vedere a unui oraș la apus în florența un grup de oameni care stau în fața unei clădiri în florența ponte vecchio deasupra unui corp de apă în florența un pod peste un corp de apă în florența un grup de oameni în fața unei clădiri în florența o vedere a unui oraș la apus în florența o barcă parcata pe marginea unei clădiri în florența

Florența

Orașul Crinilor

Florența este o destinație turistică de renume mondial. Aici veți găsi cel mai faimos muzeu de artă renascentist din lume, precum și multe alte comori culturale. Florența este capitala regiunii italiene Toscana. Orașul este renumit pentru istoria și cultura sa și este o destinație turistică populară, cu multe atracții, inclusiv bucătăria regională, arhitectura medievală și frumoasele opere de artă renascentiste. Florența a fost stabilită pentru prima dată în secolul al III-lea î.Hr. de o așezare etruscă stabilită pe dealurile din apropiere. A fost cucerită de Iulius Cezar în anul 55 î.Hr., după care a devenit colonie romană. A devenit un punct comercial important datorită amplasării pe o rută comercială importantă între Roma și Europa de Nord. Florența este cunoscută pentru moștenirea sa culturală, care atrage vizitatori din întreaga lume. Florența a fost locul de naștere al artei moderne occidentale și al culturii celebrităților, precum și unul dintre cele mai bogate orașe europene din perioada Renașcentistă. Florența a fost stabilită ca un centru major pentru comerț cu orașul italian Pisa.

Activități turistice în Florența

Orasul Florența este unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, iar turisti din toate colturile vin sa viziteze acest loc si sa se bucure de frumusetea lui. Florența poate fi renumită pentru arta sa, dar oferă și o mulțime de alte atracții. Turistii pot vizita biserici, muzee, puncte de vedere panoramice, restaurante si magazine. Un exemplu de astfel de atracție este Piazza della Repubblica cu un monument numit Galleria dell'Accademia care are statui ale lui Michelangelo și alți artiști renumiți. Citește mai departe.

Aflați despre bogata cultură și istoria Florenței. Explorați renumitele repere ale orașului, galerii, biserici și muzee. Experimentați bucătăria italiană într-unul dintre numeroasele sale restaurante sau cafenele. Orașul toscan Florența din Italia este locul potrivit pentru oricine iubește arta, mâncarea și distracția. Turiștii care vin în acest oraș se pot bucura de unele dintre cele mai bune atracții din Italia, cum ar fi Muzeul da Vinci, Galeria Academiei și Davidul lui Michelangelo. Dar dacă vrei să treci dincolo de aceste locuri binecunoscute, atunci există multe alte activități pe care le poți face după bunul plac cum ar fi să mănânci la un restaurant unde poți încerca unele dintre cele mai bune mâncăruri din toată Italia.

Florența este un oraș romantic de artă, istorie și cultură. Situată în regiunea Toscana din Italia, este una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Vizitați Florența pentru a explora bisericile renascentiste și alte bijuterii arhitecturale. Florența este locul de naștere al Renașterii, unde puteți găsi clădiri și monumente care datează din Evul Mediu. Descoperiți cele mai bune lucruri de văzut și de făcut în Florența, Italia. Orașul este plin de repere istorice și cafenele fermecătoare, cu fiecare cotitură dezvăluind o nouă comoară.

9.9
Excepţional
Dimora Collection - Le Corti - Boutique Luxury Suites in 13th Century Villa
Cameră privată: 2 paturi
144.99 EUR
Detalii
9.8
Excepţional
Residenza d'Epoca Visacci Valori Rooftop
Suită privată – 48 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 living • 2 băi
399.66 EUR
Detalii
9.8
Excepţional
Penthouse Le Terrazze Duomo view
Apartament întreg – 125 m²: 4 paturi • 3 dormitoare • 2 livinguri • 2 băi
730.90 EUR
Detalii
9.7
Excepţional
Stella d'Italia
Cameră privată: 1 pat
193.29 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
Residenza Anton Doni
Cameră privată: 2 paturi
88.45 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
Renascentia in Florence - Adults Only
Cameră privată: 1 pat
206.02 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
FuordArno Bed & Breakfast
Cameră privată: 1 pat
149.29 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
Canto degli Aranci
Cameră privată: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
136.69 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
B&B Lorenzo de' Medici
Cameră privată: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
133.18 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
CASA IVH BNB
Cameră privată: 1 pat
93.00 EUR
Detalii

Hoteluri în Florența

Florența este un oraș italian care se află în regiunea Toscana din Italia. Orașul a devenit un punct fierbinte turistic datorită istoriei sale bogate și artei pe care le are expuse pe străzile sale. Găsirea unui loc de cazare poate fi dificilă atunci când călătorești în străinătate, dar, din fericire, există multe hoteluri în Florența care oferă prețuri accesibile, facilități și atracții variate, toate la câțiva pași unul de celălalt și în jurul celor mai populare site-uri ale orașului. Opțiunile de cazare din Florența pot fi clasificate în funcție de apropierea de centrul istori. Florența este cel mai prietenos oraș din Italia pentru biciclete. Cunoscut pentru mâncarea și vinul delicios, dar și pentru cei mai primitori și frumoși oameni din toată Italia. Citește mai departe.

Care sunt cele mai populare tipuri de cazare în Florența? Apartamentele și pensiunile sunt cele mai ieftine opțiuni de cazare din Florența. Acestea variază de la 100 EUR la 170 EUR pe noapte. Hotelurile variază între 120-200 de euro pe noapte. Dar dacă vrei să stai la un hotel de lux, acele prețuri pot ajunge până la 1000-1500€ pe noapte. Florența este un oraș frumos, așa că merită sa luați in considerare un hotel de lux!

În ziua de azi majoritatea turiștilor stau în hoteluri în loc să închirieze apartamente sau locuințe pentru că li se pare mai convenabilă această opțiune. Acest lucru se întâmplă, de asemenea, să fie mai confortabil decât să stai la o pensiune sau un hostel, datorită facilităților oferite (de exemplu, baie proprie). Deoarece este o destinație pe tot parcursul anului, există multe hoteluri disponibile în imediata apropiere a tuturor atracțiilor majore din Florența.

Cu abundența sa de statui, biserici, palate și alte repere, Florența este o destinație turistică extrem de populară - atât pentru italieni, cât și pentru vizitatorii internaționali. Vizitatorii vor găsi tot ce au nevoie în interiorul zidurilor sale medievale antice pentru a-și face șederea cât mai confortabilă – de la o selecție mare de locuri de cazare până la magazine de lux, care oferă totul, de la etichete de designer până la mărci de stradă la prețuri reduse.

9.6
Excepţional
Chic Stay Boutique Apartments
Apartament întreg – 45 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 living • 2 băi
223.80 EUR
Detalii
9.5
Excepţional
Le Tre Stanze
Cameră privată: 1 pat
132.48 EUR
Detalii
9.5
Excepţional
B&B La Signoria Di Firenze
Cameră privată: 1 pat
159.03 EUR
Detalii
9.4
Superb
Dimora72
Cameră privată: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
145.47 EUR
Detalii
9.4
Superb
Granduomo Charming Accomodation
Apartament întreg – 27 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
186.30 EUR
Detalii
9.4
Superb
Casa di Abe
Apartament întreg – 65 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
59.62 EUR
Detalii
9.4
Superb
Le Nove Muse Guesthouse
Cameră privată: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
79.35 EUR
Detalii
9.4
Superb
La Croce d'Oro Santa Croce Suite Apartments
Apartament întreg – 60 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
174.47 EUR
Detalii
9.4
Superb
3B Bed & Breakfast Firenze Centro
Cameră privată: 1 pat
92.14 EUR
Detalii
9.4
Superb
B&B Cimatori
Cameră privată: 1 pat
152.60 EUR
Detalii

Turismul în Florența

Florența este un loc minunat pentru turiști. Orașul este plin de istorie, artă și cultură. Florența a fost casa multor artiști celebri precum Michelangelo, Leonardo da Vinci, Raphael și Donatello, pentru a numi câțiva. De asemenea, a fost casa unor mari gânditori precum Machiavelli. Majoritatea oamenilor asociază Florența cu perioada Renașterii, dar asta nu înseamnă că nu a fost un oraș important nici pe vremea romanilor. Vizitatorii pot explora muzeele și galeriile precum Palazzo Pitti, unde pot găsi picturi celebre ale maeștrilor de artă precum Titian și Veronese. De asemenea, pot vedea singuri cum arhitectura medievală a fuzionat cu stilurile de design renascentist în locuri precum Piazza della Signoria, care include statui de Donatell Citește mai departe.

Turismul în Florența este o modalitate excelentă de a experimenta istoria acestui frumos oraș. Este situat în regiunea Toscana din Italia și a fost una dintre cele mai populare destinații turistice de secole. Cultura orașului este un amestec de artă și arhitectură, pe care o veți vedea peste tot în jurul vostru în timp ce explorați. Duomo di Santa Maria del Fiore este una dintre cele mai emblematice structuri din Florența, o catedrală gotică impresionantă, cu un exterior din marmură albă, care arată ca ceva dintr-un basm. Cel mai bine este să vizitați într-o zi însorită, când soarele aruncă o strălucire și mai magică asupra bisericii și a împrejurimilor ei.

Turismul în Florența este o industrie în dezvoltare rapidă, cu un impact economic semnificativ. În 2017, Florența a avut 1.407.000 de vizitatori și venituri de 3,5 miliarde de euro. Majoritatea vizitatorilor sunt străini (85%), majoritatea venind din Statele Unite, China și Germania. În 2016, turismul din oraș a susținut peste 58 de mii de locuri de muncă cu un salariu mediu de 3000 de euro pe lună.

9.4
Superb
Santa Croce Garden Apartment
Apartament întreg – 70 m²: 3 paturi • 2 dormitoare • 1 baie
276.90 EUR
Detalii
9.4
Superb
B&B La Casa dei Tintori
Cameră privată: 2 paturi
108.95 EUR
Detalii
9.4
Superb
BandBFirenze 8 Cittadella 8
Cameră privată: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
92.11 EUR
Detalii
9.4
Superb
Armonie di Villa Incontri B&B
Cameră privată: 1 pat
119.23 EUR
Detalii
9.4
Superb
Ruby Bea Hotel Florence
Cameră de hotel: 1 pat
133.43 EUR
Detalii
9.3
Superb
Tornabuoni Suites Collection Residenza D'Epoca
Cameră privată: 2 paturi
248.52 EUR
Detalii
9.3
Superb
B&B A Florence View
Cameră privată: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
124.55 EUR
Detalii
9.3
Superb
B&B Bruna
Cameră privată: 1 pat
125.00 EUR
Detalii
9.3
Superb
Borgia di Firenze
Cameră privată: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
175.95 EUR
Detalii
9.2
Superb
Hotel Ariele
Cameră de hotel: 2 paturi
135.44 EUR
Detalii

Experiența culinară în Florența

Experiența culinară din Florența este una convingătoare, care include secole de istorie și o locație geografică care a contribuit la modelarea bucătăriei sale. Orașul a fost fundalul atât pentru evenimente istorice, cât și pentru evoluții importante în tehnicile de gătit, iar mâncarea care se mănâncă astăzi aici reflectă aceste influențe. Cel mai bun mod de a experimenta bucătăria din Florența este de a gusta mâncăruri locale într-un tur de patru ore pe jos prin inima acestui oraș istoric. Turul vă va duce din cartier în cartier, astfel încât să puteți afla despre modul în care fiecare a contribuit la modelarea Florenței Citește mai departe.

Orașul Florența a impresionat vizitatorii cu mâncarea sa de secole. De la primele zile, când a fost un centru bancar și comercial, până în perioada Renașterii, deliciile sale culinare au fost întotdeauna prezentate cu rafinament și perfecțiune. Cina în Florența este o experiență nu doar pentru stomac, ci și pentru toate simțurile tale. Aromele care plutesc pe străzi te vor întâmpina de îndată ce vei ieși din hotel, în timp ce la fiecare colț sunt trattorie sau bistrouri care promit mâncare care îți va face inima să se bucure. Orașul este plin de repere istorice, fiecare având o poveste de spus - fie că este un simplu fel de mâncare sau un festin potrivit pentru un membru al familiei Medici.

9.2
Superb
Hotel Nella
Cameră de hotel: 1 pat
110.40 EUR
Detalii
9.2
Superb
Florence Heart Uffizi - Renovated and central
Apartament întreg – 55 m²: 3 paturi • 2 dormitoare • 1 living • 1 baie
131.92 EUR
Detalii
9.2
Superb
Belfiore Magé Apartment
Apartament întreg – 58 m²: 3 paturi • 2 dormitoare • 1 living • 2 băi
143.62 EUR
Detalii
9.2
Superb
Duomo Suites Florence
Studio întreg – 22 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
126.00 EUR
Detalii
9.2
Superb
Hotel Bencidormi
Cameră de hotel: 1 pat
110.40 EUR
Detalii
9.2
Superb
The Gallery 42 Guest House
Cameră privată: 1 pat
94.66 EUR
Detalii
9.2
Superb
Ponte Vecchio's Nest
Apartament întreg – 35 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
73.40 EUR
Detalii
9.2
Superb
Floren Luxury Hotel
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
324.47 EUR
Detalii
9.2
Superb
Palazzo Capponi
Apartament întreg – 52 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
133.90 EUR
Detalii
9.2
Superb
Tornabuoni View
Cameră privată: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
163.64 EUR
Detalii

Viața de noapte în Florența

O privire de ansamblu asupra vieții de noapte tipice din Florența, Italia. Viața de noapte din Florența nu este ca viața de noapte din New York sau Los Angeles. Barurile și cluburile sunt foarte mici și casual, fără prezentări de modă sau secțiuni VIP. Dar ceea ce le lipsește acestor locuri în strălucire, îl compensează cu o atmosferă vibrantă și tinerească. La orice moment al zilei vor exista mese cu oameni care beau vin și joacă cărți, în timp ce alte grupuri se bucură de peisajul pe telefoanele lor mobile. Dacă sunteți în căutarea unei experiențe de bar mai tradiționale, mergeți în zona istorică Oltrarno, care este mai liniștită, dar încă plină de viață noaptea. Viața de noapte din Florența constă în principal dintr-o mulțime de unități mai mici (baruri). Există multe baruri care servesc vin, unele oferă grappa sau amari, precum și cocktailuri. Citește mai departe.

Viața de noapte din Florența este plină de cultură și entuziasm. Cu o varietate de cluburi, baruri, pub-uri și restaurante cu muzică live. Viața de noapte din Florența este renumită pentru locurile sale mici, intime, care satisfac gusturile tuturor. Fie că sunteți în căutarea unei serii de dans și muzică sau pur și simplu doriți să savurați niște băuturi cu prietenii și să ascultați muzică grozavă în timp ce stați pe terasă, Florența are totul. Dacă ați avut o zi lungă explorând muzeele orașului sau plimbându-vă pe străzi admirând arhitectura acestuia, veți fi încântați să descoperiți că există o mulțime de cluburi de noapte unde vă puteți odihni și vă puteți bucura de seară până la ore târzii.

Clima în Florența

Clima din Florența poate fi clasificată ca fiind climat mediteranean. Se caracterizează prin veri calde, uscate și însorite și ierni blânde și umede. Temperatura medie anuală variază de la 13 grade Celsius în ianuarie până la 30 de grade Celsius în iulie. Clima în Florența este blândă și temperată. Verile sunt de obicei calde, iar iernile sunt de obicei blânde. Clima din Florența este de obicei caldă și blândă, ceea ce o face destinația perfectă pentru turiști pe tot parcursul anului. Intervalul de temperatură este de la 8 °C la 27 °C, dar poate scădea până la 3 °C în lunile de iarnă. Precipitațiile medii scad la aproximativ 7 inci pe an, iar umiditatea poate atinge 99% în timpul lunilor de vară.

5 lucruri extraordinare despre Domul din Florența

5 lucruri extraordinare despre Domul din Florența