un corp mare de apă în eforie nord o mulțime de oameni pe o plajă în eforie nord o mulțime de oameni pe o plajă în eforie nord o mulțime de oameni într-un corp mare de apă în eforie nord un grup de oameni care înoată într-un corp de apă în eforie nord o plajă aglomerată lângă un corp de apă în eforie nord un grup de oameni pe o plajă în eforie nord un grup de oameni care stau în fața unei clădiri în eforie nord un grup de oameni pe o plajă lângă un corp de apă în eforie nord

Eforie Nord

Evadarea perfectă

Eforie Nord este o statiune romaneasca de pe litoral, la Marea Neagra. A fost construită în anii 1940, când România era încă sub ocupație sovietică. Eforie Nord este o destinație populară pentru cei care doresc să-și petreacă vacanțele de vară aproape de Marea Neagră. Este situat pe litoralul românesc și oamenii îl vizitează de obicei în lunile iulie, august și septembrie. Datorită locației sale, puteți găsi aici o varietate de sporturi nautice, cum ar fi scufundări, plimbări cu barca și surfing. Are, de asemenea, o mulțime de restaurante cu diferite tipuri de bucătărie, cum ar fi mâncăruri italiene, franțuzești sau românești. Citește mai departe.

Eforie Nord este o statiune care se afla pe Malul de Nord al Marii Negre. Oferă cea mai relaxantă și educativă experiență pentru cei care caută distracție. Eforie Nord are unele dintre aceleași beneficii ca și alte stațiuni de lux, cum ar fi centrul său spa și de fitness, dar ceea ce o diferențiază de alte stațiuni sunt oportunitățile educaționale. Vizitatorii pot lua parte la cursuri de medicină tradițională sau pot învăța să gătească mâncăruri sănătoase la școala lor de gătit în timp ce se relaxează pe plajă. Centrul spa oferă tratamente care se concentrează pe bioritmurile naturale ale pielii, cum ar fi masajul cardio-îngrijire a pielii și băi de aburi pe bază de plante care folosesc muzica meditativă pentru a vă ajuta să fiți mai liniștit.

Litoral
Litoral România

Activități turistice în Eforie Nord

Este considerată una dintre cele mai pitorești stațiuni din România. Eforie Nord oferă vizitatorilor săi o mare varietate de activități turistice și natură frumoasă. Activitățile turistice din Eforie Nord includ: resorturi de lux, fiecare plaja are stilul ei, unele cu nisipuri iar altele cu pietricele, diferite restaurante în care să mănânci în funcție de papilele tale gustative, mergeți de-a lungul digului cu o cafea în mână. Citește mai departe.

Eforie Nord este un oraș stațiune din România care a fost popular printre turiști încă din anii 1950. Este ușor de înțeles de ce atât de mulți oameni îl iubesc. Hotelurile sunt chiar pe plajă, iar orașul oferă viață de noapte și mâncare grozavă! Nu este greu să găsești o activitate dacă o cauți. Există tururi arheologice în satul grecesc antic de alături, un parc cu tobogane și tururi de observare a delfinilor disponibile! Orașul stațiune găzduiește și câteva festivaluri grozave pe tot parcursul anului.

10.0
Excepţional
Studio Bianca
48 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
510.00 RON
Detalii
10.0
Excepţional
DelEric apartaments
Apartament întreg – 36 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
450.00 RON
Detalii
10.0
Excepţional
Studio Beatrice
34 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
500.00 RON
Detalii
10.0
Excepţional
Anelisse Apartments
Apartament întreg – 42 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
222.30 RON
Detalii
9.9
Excepţional
SUMMER HOME
Apartament întreg – 33 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
250.00 RON
Detalii
9.9
Excepţional
Summer apartments
Apartament întreg – 42 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
250.00 RON
Detalii
9.9
Excepţional
KIR House On The Beach
Cameră privată: 1 pat
633.42 RON
Detalii
9.8
Excepţional
Retro Studio by the SEA
Apartament întreg – 34 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
250.00 RON
Detalii
9.8
Excepţional
Casa KIM
Cameră privată: 2 paturi
136.00 RON
Detalii
9.8
Excepţional
CORAL Studio
Studio întreg – 48 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
250.00 RON
Detalii

Hoteluri în Eforie Nord

Eforie Nord este o statiune mica, situata in apropierea Marii Negre. Zona este binecunoscută pentru clima curată și proaspătă și pentru frumusețea naturală neatinsă a peisajelor sale. Popularitatea regiunii în rândul turiștilor se întinde de la sezonul de vară până la iarnă și toate tipurile de turiști pot găsi aici cazare care să le satisfacă cerințele. Disponibilitatea infrastructurii și a atracțiilor locale, precum și o gamă largă de opțiuni de cazare fac din vizitele la Eforie Nord o experiență grozavă. Citește mai departe.

Se spune că Eforie Nord are una dintre cele mai frumoase plaje de pe litoralul Mării Negre. Oportunitățile de cazare în această stațiune sunt diverse și includ case de vacanță, vile și hoteluri. Stațiunea este cunoscută pentru concentrația mare de hoteluri, restaurante, cafenele și magazine. Vizitatorii pot alege dintr-o gamă largă de cazare de calitate - de la camere de hotel la vile la apartamente - în funcție de bugetul și nevoile lor.

Eforie Nord este un orășel din România, situat pe malul Mării Negre. Orașul este aproape de destinații turistice populare precum Mamaia și București. Eforie Nord oferă opțiuni de cazare la prețuri accesibile pentru turiștii care doresc să se cazeze în această regiune. În apropiere sunt hoteluri, pensiuni, cabane și apartamente cu aer condiționat.

Dacă sunteți interesat de opțiunile de cazare, de exemplu, iată ce are de oferit: Apartamentele din stațiunea Eforie Nord pot găzdui 4 persoane și sunt dotate cu toate facilitățile, inclusiv conexiune Wi-Fi și balcon mare cu vedere la mare. Cabanele sunt unt perfecte pentru familiile cu copii. Căsuțele au dormitoare dotate cu paturi supraetajate care pot găzdui până la 4 persoane și au, de asemenea, baie privată și chicinetă. Opțiunile de cazare în Eforie Nord sunt numeroase și răspund tuturor nevoilor dumneavoastră. Există o serie de hoteluri și pensiuni care oferă servicii diferite. Principalele hoteluri din stațiune oferă o gamă largă de locuri de cazare pentru toate bugetele și nevoile.

9.8
Excepţional
Casa Mathias
Cameră privată: 1 pat
135.00 RON
Detalii
9.8
Excepţional
FORREST Villa
Studio întreg – 30 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
250.00 RON
Detalii
9.7
Excepţional
AXI STUDIO - Eforie Nord
Apartament întreg – 37 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
375.00 RON
Detalii
9.7
Excepţional
Casa Tony
Cameră privată: 1 pat
162.00 RON
Detalii
9.6
Excepţional
Vila AlMare
Cameră privată: 1 pat
151.20 RON
Detalii
9.6
Excepţional
Pensiunea CASID
Cameră privată: 2 paturi
928.80 RON
Detalii
9.6
Excepţional
V3 Villa
Apartament întreg – 80 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
320.00 RON
Detalii
9.6
Excepţional
Wave Apart Belona
Apartament întreg – 56 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
585.00 RON
Detalii
9.5
Excepţional
Vila Blue Lagoon
Cameră privată: 1 pat
140.00 RON
Detalii
9.5
Excepţional
Vila Rusidava
Cameră privată: 2 paturi
455.71 RON
Detalii

Turismul în Eforie Nord

Eforie Nord este o destinație turistică foarte populară în România. Are statut de stațiune balneară și a fost popularizată de artiști, poeți și scriitori ca o stațiune de înalte valori terapeutice. Eforie Nord este situată în partea de nord a litoralului românesc al Mării Negre. Stațiunea este situată în județul Constanța, la aproximativ 50 km de orașul Constanța, reședința județului și la aproximativ 250 km de orașul București. Citește mai departe.

Turismul este un contributor important la economia locală a Eforie Nord. Turiștii vin aici pentru tratamente în diferitele lor unități, turismul fiind prima lor activitate economică; sunt atrași de această zonă pentru beneficiile sale climatice, mediul natural și clima mai blândă decât alte părți ale României; pentru numeroasele sale evenimente culturale organizate pe tot parcursul anului; Turismul în Eforie Nord este una dintre cele mai populare destinații turistice din România. Satul oferă o varietate de hoteluri și resorturi, precum și multe restaurante, cluburi de noapte și baruri.

Eforie Nord este renumită pentru nămolul său terapeutic. Namolul a fost folosit de secole ca remediu pentru artrita, dureri articulare si musculare, dificultati de respiratie si probleme ale pielii. Localnicii cred că proprietățile curative ale nămolului Eforie Nord provin din mineralele găsite în acesta. Piscinele naturale care conțin acest namol se numesc băile de sălbăticiune care sunt la fel ca căzile naturale cu apă fierbinte până la 37 de grade Celsius.

9.4
Superb
Casa Mea
Cameră privată: 1 pat
140.00 RON
Detalii
9.3
Superb
Vila duMio
Cameră privată: 1 pat
117.00 RON
Detalii
9.3
Superb
Iris Apartament Eforie Nord
Apartament întreg – 50 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
500.00 RON
Detalii
9.3
Superb
Casa Farah
3 paturi • 3 dormitoare • 2 băi
420.00 RON
Detalii
9.2
Superb
TEN APARTAMENT
Apartament întreg – 50 m²: 3 paturi • 2 dormitoare • 1 baie
339.15 RON
Detalii
9.2
Superb
KYD HOUSE
Studio întreg – 25 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
277.20 RON
Detalii
9.2
Superb
Boutique Citadel
Cort: 1 pat
772.80 RON
Detalii
9.2
Superb
Casa RAZVAN EFORIE NORD
Cameră privată: 1 pat
212.50 RON
Detalii
9.2
Superb
Studio "Visul Carolinei"
Apartament întreg – 30 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
250.00 RON
Detalii
9.1
Superb
Vila Raelma
Cameră privată: 1 pat
180.00 RON
Detalii

Experiența culinară în Eforie Nord

Eforie Nord este situată în nordul României. Este o destinație turistică și de agrement, care a cunoscut o dezvoltare continuă în ultimii ani. Orașul are cea mai lungă fâșie de plajă de pe coasta românească a Mării Negre și are o natură frumoasă de oferit vizitatorilor săi. Experiența culinară se poate spune că este unul dintre punctele forte ale Eforie Nord, dar trebuie să știți că nu se limitează doar la restaurante sau cafenele. Veți găsi mâncare delicioasă oriunde, atâta timp cât știți ce să căutați! Citește mai departe.

Eforie Nord, un oraș de pe litoral din România, este bine cunoscut pentru promenada sa în stil mediteranean. Orașul găzduiește, de asemenea, unele dintre cele mai bune restaurante din țară care oferă experiențe culinare de neuitat. Este un orășel ascuns într-un cadru pitoresc de lângă Marea Neagră. Are o varietate de restaurante, cluburi de noapte și magazine. Bucătăria românească este bogată în arome și ingrediente datorită multiculturalismului său. Eforie Nord oferă experiențe culinare grozave pentru turiștii care doresc să exploreze puțin mai mult despre cultura alimentară românească.

Eforie Nord este un mic golf de pe litoralul Mării Negre din România. Zona a devenit una dintre cele mai populare destinații turistice din România. România este o țară cu o bogată cultură și istorie a tradițiilor alimentare. Recent a fost numită Destinația culinară a anului 2019 de către Rețeaua de orașe creative UNESCO. Acest lucru conferă scenei sale culinare o recunoaștere internațională, ceea ce face și mai importantă evidențierea unor trăsături care sunt specifice acestei destinații.

Scena culinară din Eforie Nord se caracterizează prin preparate tradiționale, precum plăcintele umplute cu carne și legume, sau peștele la grătar cu roșii cherry și rozmarin, dar și prin preparate de fuziune care încorporează noi arome din diferite culturi precum bucătăria mexicană sau thailandeză. Unele restaurante oferă opțiuni vegane sau vegetariene în meniurile lor, în timp ce altele au și opțiuni fără gluten.

Scena culinară din Eforie Nord își are rădăcinile la mijlocul secolului al XIX-lea, când era cunoscută ca o stațiune de pe litoral pentru călătorii bogați. După al Doilea Război Mondial și chiar înainte de regimul comunist, orașul a devenit o destinație de alegere printre mulți turiști. A început să se dezvolte într-un hub pentru marinari și pescari. Scena bucătăriei este îmbogățită de diverse influențe precum cele din Orientul Mijlociu, Europa de Sud și Europa de Est.

9.1
Superb
Aqvatonic Hotel - Steaua de Mare
Cameră de hotel: 1 pat
813.29 RON
Detalii
9.1
Superb
CASA A
Cameră privată: 1 pat
140.00 RON
Detalii
9.0
Superb
Apartaments PopDan Residence by the Sea
Apartament întreg – 55 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
232.40 RON
Detalii
9.0
Superb
Casa Darius 16 , 2 camere
Cameră privată: 2 paturi
200.00 RON
Detalii
9.0
Superb
Didy Residence
Apartament întreg – 40 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
500.00 RON
Detalii
9.0
Superb
Apartament CAMEL
50 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living
350.00 RON
Detalii
9.0
Superb
Casa Mira
Cameră cu baie comună: 1 pat
170.00 RON
Detalii
9.0
Superb
Serenity Apartments and Studios
Apartament întreg – 60 m²: 2 paturi • 2 dormitoare • 1 baie
368.00 RON
Detalii
8.9
Fabulos
Apartament rezidential - 50m Faleza Eforie Nord
Apartament întreg – 100 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 baie
427.50 RON
Detalii
8.8
Fabulos
Ana Hotels Europa Eforie Nord
Cameră de hotel: 2 paturi
598.02 RON
Detalii

Viața de noapte în Eforie Nord

Eforie Nord este un mic oraș stațiune din nord-estul României. Întregul oraș este presărat cu cafenele fermecătoare, baruri și localuri de karaoke. Eforie Nord este o statiune din Romania. Este bine cunoscut pentru cadru pitoresc și istorie. A ajuns să fie recunoscută ca destinație turistică sub denumirea de Eforie Nord în 1952. Stațiunea are o viață de noapte foarte diversă, cu opțiuni de la baruri la cluburi, de la pub-uri la discoteci, de la cazinouri la evenimente de degustare de vinuri și chiar spectacole de muzică live. Eforie Nord este o destinație turistică atractivă în România. Este o stațiune de coastă de pe coasta Mării Negre Euxin de Nord și face parte din Riviera Română. A fost un port maritim important pentru Uniunea Sovietică și, în prezent, are o viață de noapte înfloritoare, cu turiști care vin din toată lumea pentru a se bucura de barurile și cluburile sale pline de viață.

Clima în Eforie Nord

Eforie Nord este un oraș stațiune de pe litoralul românesc al Mării Negre. Clima acestui loc este foarte umedă și ploioasă. Are o climă mediteraneană care poate fi experimentată în sezonul de vară, cu o temperatură medie de 22 de grade Celsius (71 de grade Fahrenheit). Clima din Eforie Nord este tipic mediteraneană, cu veri calde și ierni blânde. Cel mai bun moment pentru a vizita este între aprilie și sfârșitul lunii octombrie. Clima din Eforie Nord are de obicei o distribuție mediteraneană. Temperatura medie în decembrie și ianuarie este de aproximativ 9 grade Celsius.