un castel deasupra unui zid de stâncă în side o pasăre care stă deasupra unei clădiri în side un bărbat care stă lângă un corp de apă în side un grup de oameni pe o plajă în fața unei clădiri în side o statuie mare de piatră în fața unei clădiri în side o turmă de oi stând în vârful unui munte în side o clădire veche de piatră în side un castel deasupra unei stânci în side o statuie mare de piatră în fața unei clădiri în side o clădire de piatră care are o stâncă stâncoasă în side un prim plan al unei clădiri de piatră în side un prim plan al unei grădini de flori în side ruina unei plaje în side un prim plan al unui tort în side un apus peste un corp de apă în fața unui palmier în side o clădire mare din cărămidă cu o uşă de lemn în side o clădire de piatră cu o stâncă mare în side o barcă mică într-un corp de apă în side o persoană care stă pe un perete de stâncă în side un grup de oameni pe o plajă în side o pasăre așezată pe o plajă de nisip lângă ocean în side un apus peste niste ape în side o barcă care plutește în apă în side o vedere a unei străzi ale orașului în side un apus peste un corp de apă în side un grup de oameni pe o plajă în side o clădire mare de piatră în side o plajă stâncoasă lângă ocean în side o barcă albastră care stă în vârful unei plaje de nisip în side un port cu o barcă într-un corp mare de apă în side o barcă așezată pe o plajă de nisip în side o barca este andocata langa un corp de apa în side o turmă de oi stând în vârful unui munte în side

Side

Istorie romană în inima Turciei

Side este un oraș din sudul Turciei. Este un port important și o destinație turistică, cunoscută pentru apele turcoaz și casele colorate. Istoria orașului Side datează din cele mai vechi timpuri, iar monumentele sale istorice merită văzute pentru pasionații de istorie. Side a fost locuită încă din epoca neolitică. Săpăturile au scos la iveală așezări din 7500 î.Hr., iar cel mai vechi text alfabetic a fost găsit în Side, datând din secolul al III-lea î.Hr. Locația sa geografică în regiunea Mării Egee a făcut din aceasta un centru comercial între Asia și Europa. Side este un oraș din regiunea Mării Egee a Turciei, care a făcut parte dintr-un important centru comercial între Asia și Europa încă din istoria antică. Side este popular printre oameni datorită vremii sale plăcute, peisajelor frumoase și frumuseților naturale. Orașul este bogat în istorie, dominat de structuri antice. Mulți oameni vizitează Side Turcia pentru viața de noapte și locurile de vacanță din zonele sale urbane și naturale.

Litoral
Litoral Turcia

Activități turistice în Side

Acestă sectiune de articol acoperă diverse activități turistice din orașul Side. Side este un oraș unic în Turcia, care găzduiește multe atracții istorice și culturale. Side, una dintre cele mai apreciate destinații turistice din Turcia și unul dintre cele mai interesante orașe turistice din Europa, are o istorie bogată. Locația sa geografică și coasta lungă l-au făcut perfect pentru comerț. Orașul a fost cucerit de multe imperii de-a lungul istoriei sale, precum Imperiul Otoman și Regatul Greciei. Side a fost, de asemenea, cunoscut ca un centru major de producție pentru mătase. Frumusețea sa naturală atrage turiști din întreaga lume în fiecare an, care vizitează siturile istorice, templele și monumentele sale pentru a explora acest oraș bogat cultural. Side este o destinație turistică foarte populară în Turcia. Este, de asemenea, locul pentru multe activități, cum ar fi rafting sau drumeții. Citește mai departe.

Side este o destinație populară pentru vizitatori datorită siturilor sale istorice și a peisajelor naturale frumoase. Iată câteva dintre activitățile pe care le puteți face în timp ce vă aflați în Side: vedeți amfiteatrul grecesc cu picturile și sculpturile sale muraleș călătorie la rămășițele hitite, frigiene și romaneș vedeți mormintele din stâncă care datează din secolul al V-lea î.Hr. Orașul de coastă are propriul său farmec și frumusețe. Există numeroase activități pe care le puteți face atunci când vizitați partea. Unele dintre ele sunt mai jos: activitati pe plaja, pescuit, plimbare in zonele de coasta, ciclism in oras, vizitarea obiectivelor turistice în Side.

Side este un oraș din Turcia cu multe plaje și unele dintre cele mai bune locuri de pescuit din Marea Mediterană. Orașul este renumit pentru tururile sale de mers pe jos care au loc în fiecare dimineață din aprilie până în octombrie, care au o oră de începere a răsăritului. Puteți vizita oricare dintre ruinele din Side cu propria bicicletă sau puteți închiria una de la unul dintre vânzătorii ambulanți pentru aproximativ 2 euro pe zi. Side are și câteva trasee frumoase de ciclism de-a lungul coastei sale, care pot fi explorate cu ușurință prin închirierea unei biciclete la unul dintre numeroasele magazine de închiriere din apropiere.Tururile de vizitare a obiectivelor turistice în orașele mitice în sine sunt opțiuni grozave, dacă sunteți în căutarea unui ceva care are o aromă locală.

Side este una dintre cele mai importante locații turistice ale țării și oferă vizitatorilor trasee grozave de mers pe jos și cu bicicleta, precum și sute de atracții culturale. Plajele sunt o atracție pentru turiști, în special pentru cei care vor să scape de căldură și soare. Există, de asemenea, multe tururi de pescuit și scufundări care au loc în Side.

9.8
Excepţional
Villa Hania Boutique Hotel - Adults only
Cameră privată: 2 paturi
52.65 EUR
Detalii
9.6
Excepţional
Nomad Boutique Hotel Side - Adults Only
Cameră de hotel: 1 pat
148.53 EUR
Detalii
9.5
Excepţional
A Suite Side
Suită privată – 50 m²: 3 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
123.02 EUR
Detalii
9.5
Excepţional
Acanthus Cennet Barut Collection - Ultra All Inclusive
Cameră de hotel: 3 paturi
525.77 EUR
Detalii
9.4
Superb
Elia Apartments
Apartament întreg – 72 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
83.26 EUR
Detalii
9.4
Superb
Calimera Side Resort
Cameră de hotel: 2 paturi
161.92 EUR
Detalii
9.3
Superb
Side Zeugma Hotel - Adult Only 16 Plus
Cameră de hotel: 3 paturi
169.91 EUR
Detalii
9.3
Superb
Pera Side Hotel
Cameră de hotel: 1 pat
74.52 EUR
Detalii
9.2
Superb
A Hotel Side
Cameră de hotel: 1 pat
73.60 EUR
Detalii
9.2
Superb
Barut Hemera - Ultra All Inclusive
Cameră de hotel: 1 pat
445.55 EUR
Detalii

Hoteluri în Side

Side este un loc frumos, cu o natură exotică și o cultură captivantă. Poate te-ai fi gândit să te muți aici, sau poate doar să-ți petrecei vacanța aici, dar nu ești sigur dacă îți poți permite prețul unui hotel de lux. Acest articol conține câteva informații utile pentru a vă ajuta să luați decizia corectă. Nu lăsați bugetul să vă împiedice destinația de vis! Side oferă o mulțime de opțiuni de cazare ieftine, care nu vor sparge banca, oferind în același timp o ofertă all-inclusive pentru șederea dumneavoastră. Hotelurile de lux din Side sunt o opțiune grozavă pentru cei care caută o experiență de lux fără a sparge banca, având în vedere că oferă mâncare, băutură și chiar masaje! Citește mai departe.

Unul dintre cele mai populare orașe din Turcia, Side este o destinație care a strâns laude de la mulți din lume. Este, de asemenea, una dintre cele mai populare destinații de călătorie în rândul turiștilor, cu clima mediteraneană. Cu cultura sa unică și frumusețea naturală, a devenit rapid o destinație căutată de oameni de vizitat.

Sistemul all inclusive se referă la acordul prin care oaspeții hotelului se pot bucura de mâncare și băuturi fără a plăti suplimentar. Aceste hoteluri se asigură că nu există taxe ascunse și că oferă tot ce au nevoie pentru a avea un sejur plăcut. Unele dintre aceste hoteluri de lux oferă cazare excepțională, cu camere luxoase, piscine private, cluburi pe plajă și restaurante concepute pentru a-i lăsa pe oaspeți să se simtă excelent. Există, de asemenea, hoteluri de buget care oferă un raport calitate-preț excelent, cu un design modern, precum și mese all-inclusive în incinta lor.

Side a fost întotdeauna o destinație populară de vacanță pentru oamenii care doresc să evadeze de iarna europeană și să se bucure de izvoarele termale, plajele și nisipul din Marea Mediterană. Side este o destinație perfectă pentru toate tipurile de călători. Dar cu bugete și nevoi diferite vin opțiuni diferite de cazare. Hotelurile all inclusive sunt grozave dacă sunteți în căutarea unei opțiuni la prețuri accesibile pentru a vă relaxa la soare cu familia și aveți la dispoziție o gamă largă de facilități, inclusiv mâncare, băuturi, activități și facilități precum piscine, baruri, restaurante.

9.2
Superb
Voyage Sorgun Hotel
Cameră de hotel: 1 pat
562.86 EUR
Detalii
9.1
Superb
Liu Resorts
Cameră de hotel: 2 paturi
388.63 EUR
Detalii
9.1
Superb
Barut GOIA
Suită privată – 40 m²: 4 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
205.68 EUR
Detalii
9.1
Superb
Akra Sorgun Tui Blue Sensatori - Ultra All Inclusive
Cameră de hotel: 2 paturi
345.59 EUR
Detalii
9.1
Superb
Kaya Side
Cameră de hotel: 3 paturi
252.60 EUR
Detalii
9.1
Superb
Anka Butik Hotel - Adults Only
Cameră de hotel: 1 pat
101.35 EUR
Detalii
9.1
Superb
Seaden Quality Resort & Spa Ultra All Inclusive
Cameră de hotel: 3 paturi
654.96 EUR
Detalii
9.1
Superb
Bellissima Hotel
Cameră de hotel: 1 pat
57.96 EUR
Detalii
9.1
Superb
Arum Barut Collection - Ultra All Inclusive
Suită privată: 1 pat
502.68 EUR
Detalii
9.1
Superb
SiDE GOLDEN ROCK HOTEL&SPA
2 paturi
154.84 EUR
Detalii

Atracții turistice în orașul Side

Side este o destinație ideală pentru turiștii de pe tot globul. Este cunoscut pentru atracțiile sale interesante, natura uimitoare și cultura fermecătoare. Side este plin de lucruri de făcut în timp ce ești aici! De la vizitarea muzeelor până la escaladarea muntelui sau de la a te bucura de o baie turceasca până la degustarea din bucătăria locală. Side este numele unui oraș din Turcia, care include o coastă lungă la Marea Egee. Acest tur vă va duce prin fiecare dintre aceste atracții turistice din Side City. Side Turcia este un oraș modern și găzduiește multe situri din patrimoniul mondial. Este unul dintre cele mai faimoase orașe din Turcia, cu istoria sa bogată și peisajul natural atractiv. Una dintre principalele atracții turistice este linia de coastă de 18 kilometri de pe Marea Egee, inclusiv o promenadă cu cafenele, magazine și restaurante. Citește mai departe.

Side este una dintre cele mai atractive atracții turistice din Turcia. Situat la Marea Egee, Side are un peisaj de coastă care este perfect pentru activități acvatice. Pe lângă farmecul său de pe malul mării, Side are și o istorie bogată care datează din cele mai vechi timpuri, cu situri arheologice și clădiri istorice răspândite în peninsula. Dacă doriți să intrați în contact cu natura în timpul vacanței, Side vă oferă numeroase oportunități de pescuit, scufundări sau navigație în Marea Egee. Side este plin de activități care te vor ține ocupat în timpul.

Side Turcia este bine cunoscută pentru portul său antic, castelul, frumusețea naturală de pe țărm și pentru restaurantele sale de pește delicioase. Mergând de-a lungul promenadei mării, veți trece printr-un mic sat de pescari cu propria sa cultură bogată în istorie. Plajele din Side sunt printre cele mai bune din regiunea Mării Egee a Turciei și se bucură de apusuri minunate, în timp ce au apă calmă și servicii de salvamar atunci când este nevoie. Side are multe trasee istorice de mers pe jos, care oferă o oportunitate excelentă de a merge pe jos sau cu bicicleta în jurul orașului său cu ziduri sau de a vedea obiective turistice de-a lungul uneia dintre promenadele noastre romantice de pe litoral, unde cafenelele oferă răcoare.

9.0
Superb
ELSİRA APART
Apartament întreg: 3 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
66.24 EUR
Detalii
9.0
Superb
Aquarius Hotel
Apartament întreg – 40 m²: 3 paturi • 1 dormitor • 1 living • 2 băi
85.00 EUR
Detalii
9.0
Superb
Triblex Villa I Private Beach I Walking Distance to the Sea 300 meters
Casă de vacanță întreagă – 220 m²: 6 paturi • 3 dormitoare • 4 livinguri • 1 baie
80.94 EUR
Detalii
9.0
Superb
Side Star Elegance Hotel - Ultra All Inclusive
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
496.54 EUR
Detalii
9.0
Superb
Barut B Suites
Suită privată – 45 m²: 3 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
166.49 EUR
Detalii
9.0
Superb
Oğuz Apart
Apartament întreg – 35 m²: 2 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
70.00 EUR
Detalii
9.0
Superb
SÜMER APART
Apartament întreg: 3 paturi • 1 dormitor • 1 living • 1 baie
50.83 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Paloma Finesse Side
42 m²: 3 paturi • 1 dormitor
589.13 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Sunis Evren Beach Resort Hotel & Spa
Cameră de hotel: 2 paturi
496.80 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Aydinbey King's Palace & Spa
Cameră de hotel: 2 paturi
281.12 EUR
Detalii

Experiența culinară în orașul Side

Side este unul dintre cele mai importante centre culturale și turistice. Side este, de asemenea, o destinație perfectă pentru călătorii care doresc să viziteze sau să locuiască aici. Este înconjurat de munți verzi luxurianți, mări albastre limpezi și golfuri fermecătoare. Side are o mulțime de locuri minunate de vizitat, cum ar fi orașul grec antic Aspendos sau bogatul oraș roman Pergamon. Este ușor să găsești restaurante bune în această regiune și vine cu preparate internaționale din întreaga lume: de la mâncare franceză la bucătărie indiană, de la mâncare thailandeză la mâncare italiană. Side Turkey este o destinație internațională care vă așteaptă o mulțime de experiențe culinare splendide! Citește mai departe.

Side Turcia are o istorie bogată, cu o arhitectură otomană bine conservată. Majoritatea restaurantelor oferă mâncăruri tradiționale turcești, dar este posibil să găsiți și restaurante internaționale care servesc o varietate de bucătării, inclusiv italiană, chinezească și chiar sushi. Mâncarea de stradă este din belșug, precum și câteva fructe și legume proaspete pe care le veți vedea la vânzare aproape la fiecare colț de stradă.

Side este cunoscut pentru experiența sa culinară internațională și ca una dintre capitalele energetice ale Europei. Side a fost recunoscut drept cel mai bun oraș pentru gastronomie de către Euromonitor International, vizitatori din întreaga lume făcându-l un hotspot pentru restaurante, cafenele și baruri. Există multe restaurante internaționale în Side, dar cum rămâne cu mâncarea tradițională turcească? În acest caz, există locuri unde vei găsi mâncare tradițională turcească. Un loc este Kadir's Place. Acest restaurant servește unul dintre cele mai faimoase preparate din Turcia - Köfte (chiftele).

8.9
Fabulos
Side Star Beach Hotel - Ultra All Inclusive
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
418.99 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Paloma Oceana
Cameră de hotel: 2 paturi
431.91 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Side Village Hotel - All Inclusive
Cameră de hotel: 1 pat
117.28 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Melas Holiday Village
Apartament întreg – 45 m²: 4 paturi • 2 dormitoare • 1 living • 1 baie
405.72 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Aura Boutique Hotel
Cameră de hotel: 1 pat
74.73 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
6 ROOMS BY AZUMARE
Cameră de hotel: 1 pat
156.40 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
Castival Hotel
Cameră de hotel: 2 paturi
270.00 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
Sentido Kamelya Selin Luxury Resort & SPA
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
297.25 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
Villa Side Hotel
Cameră de hotel: 3 paturi
206.42 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
Club Sidelya Hotel
Cameră de hotel: 1 pat
182.00 EUR
Detalii

Viața de noapte în orașul Side

Turcia are o cultură bogată, cu un amestec de influențe antice orientale și occidentale. Un brunch într-una dintre numeroasele cafenele din lumea veche sau o seară la un restaurant turcesc cu atmosferă este întotdeauna o opțiune pentru cei care doresc o răsturnare culturală a serii lor. Viața de noapte din Turcia este un loc faimos atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Țara are multe de oferit când vine vorba de viața de noapte. Există cluburi de noapte, baruri și restaurante în fiecare colț al orașului, care vă pot ține ocupat până dimineața. Citește mai departe.

Side a devenit un punct fierbinte pentru viața de noapte în ultimii ani. Nu doar varietatea de divertisment face din Istanbul o destinație ideală pentru viața de noapte, ci și accesibilitatea relativă și siguranța acesteia. Viața de noapte din Side este o combinație interesantă de cultură urbană și valori tradiționale. Aceasta provine din amestecul de diferite culturi, religii, etnii și oameni. Viața de noapte din Side a început să se dezvolte după cuceririle otomane. Acest lucru a fost apoi sporit de afluxul de imigranți europeni, inclusiv greci și armeni. Side are o gamă variată de activități de noapte, cu o mulțime de baruri, cluburi și restaurante pentru toate gusturile. Există, de asemenea, unele aspecte culturale care îl fac să iasă în evidență, cum ar fi cafenelele tradiționale.

Clima în Side

Side este o regiune de coastă din sudul Turciei, cu un climat mediteranean. Are o cultură bogată și este bogată în frumusețe naturală. Temperatura medie pe tot parcursul anului variază de la aproximativ 27°C (80°F) la 18°C (65°F). Cea mai ridicată temperatură medie în timpul anului se înregistrează între iulie și august, unde temperaturile pot ajunge până la 37 ° C (98,6 ° F) sau chiar mai mult. Side Turkey primește o cantitate medie de precipitații pe tot parcursul anului, cu aproximativ 1.200 de milimetri pe an (47 inchi) căzând pe suprafața sa. Au o distribuție uniformă a umidității în cel mai uscat deșert și cel mai umed oraș din lume. Citește mai departe.

Side este un mic oraș de coastă cu o istorie bogată. Stă pe coasta mediteraneană turcească de mai bine de 6.500 de ani și a fost unul dintre primele orașe care au fost colonizate de greci. Side este bogată în natură și oferă multe locuri de interes. Side Turcia se află într-un climat mediteranean, cu veri calde și ierni blânde. Cel mai bun moment pentru a vizita Side este lunile mai calde din aprilie, mai și septembrie-noiembrie. Clima din Side Turcia este extrem de variabilă și poate fi foarte caldă vara și foarte rece în timpul iernii. Ca atare, cel mai bine ar fi să evitați vizitarea în aceste perioade, deoarece este posibil să experimentați temperaturi extreme care nu sunt potrivite pentru vizite.