o barcă aşezată deasupra unei clădiri în paris o clădire mare din cărămidă în paris un castel ca o clădire într-un oraș în paris un pod mare se lumina noaptea în paris un turn mare cu ceas în fața arcului de triumf în paris un tren care traversează un pod peste apă în paris un turn mare cu ceas care se înalță deasupra unui oraș în paris un peisaj mare de oraș în paris un grup de oameni pe un trotuar în fața unei clădiri în paris o clădire mare cu luvru în fundal în paris o clădire înaltă dintr-un oraș în paris un pod lung peste niște ape cu pontul alexandre al iii-lea în fundal în paris o vedere a unui oraș în paris o stradă de oraș în paris o vedere a unui oraș în paris o clădire mare în paris un râu cu un oraș în fundal în paris un grup de oameni pe o stradă a orașului în paris un grup de oameni care mergeau pe o stradă lângă o clădire în paris un peisaj mare de oraș în paris un grup de oameni mergând pe o stradă în fața unei clădiri în paris un castel într-o zi înnorată în paris un grup de oameni care mergeau în fața palais garnier în paris un grup de oameni mergând în fața unei biserici în paris un pod lung peste un corp de apă în paris un corp mare de apă cu un oraș în fundal în paris o clădire mare se înalță deasupra sacré-cœur, paris în paris o vedere a unui oraș în paris un grup de oameni care mergeau în fața panthéonului în paris un tren care traversează un pod peste un corp de apă în paris un castel înconjurat de un corp de apă în paris un grup de oameni pe un trotuar în fața unei clădiri în paris un grup de oameni mergând în fața unei clădiri în paris o clădire înaltă dintr-un oraș în paris

Paris

Orașul luminilor

Parisul este capitala Franței și cel mai populat oraș al țării. Orașul este situat pe ambele maluri ale Senei, aproape de gura sa în Oceanul Atlantic. Zona metropolitană Paris a crescut pentru a acoperi o mare parte din regiunea Île-de-France, utilizarea terenului în regiunea Paris este predominant industrială și rezidențială. Spațiul de birouri este în mare parte limitat la centrul Parisului și suburbiile sale. Citește mai departe.

Parisul continuă să fie una dintre cele mai populare destinații turistice din lume, cu peste 10 milioane de turiști pe an. Orașul are o istorie bogată care datează de peste 2000 de ani. Parisul găzduiește multe repere celebre, cum ar fi Turnul Eiffel, Notre-Dame de Paris și Muzeul Luvru. Datorită semnificației sale culturale, a fost declarat Patrimoniu Mondial de către UNESCO în 1991.

Parisul este capitala Franței, fiind unul dintre cele mai emblematice orașe din lume. Parisul este un centru global pentru modă și produse de lux, precum și găzduiește unele dintre cele mai luxoase hoteluri din lume. Are unele dintre cele mai bune muzee din Europa, cu arhitectură frumoasă. Luvru, Muzeul Orsay, Centrul Georges Pompidou sunt câteva dintre aceste muzee. Expozițiile de artă din întregul oraș sunt, de asemenea, foarte populare. Orașul are, de asemenea, diverse parcuri și grădini de care să te bucuri într-o zi frumoasă în aer liber. Este unul dintre puținele orașe care vă oferă priveliști minunate în orice moment datorită înălțimii sale în vârful dealurilor din jurul său!

Activități turistice în Paris

Franța este o țară frumoasă, cu vederi pitorești și cultură bogată. Pentru a experimenta pe deplin această țară și a admira frumusețea deplină a peisajului ei, ar trebui să încercați activitățile pe care Franța le are de oferit. Parisul este cel mai vizitat oraș din lume, atrăgând aproape 30 de milioane de vizitatori pe an. Parisul oferă o multitudine de activități pentru turiștii care doresc să exploreze orașul. În această secțiune, vom explora câteva dintre aceste activități turistice, obiectivele și beneficiile acestora. Citește mai departe.

Orașul luminilor are multe de oferit oricui iubește să experimenteze locuri, culturi și oameni noi. De la faimosul Turn Eiffel la celebrul Muzeu Luvru, veți găsi totul în Paris. Dar sunt multe alte lucruri de făcut când sunteți în vacanță la Paris. Parisul oferă o varietate de activități turistice pentru toate gusturile și interesele.

Activitățile turistice din Paris sunt variate și interesante. Există multe lucruri de făcut când vă aflați în oraș, având în vedere multe interese diferite. Există o mulțime de muzee, monumente și atracții culturale care pot fi vizitate. Având în vedere că Parisul este capitala Franței, există multă istorie de explorat în fiecare cartier. Mulți oameni se trezesc mâncând la unele dintre cele mai faimoase restaurante din lume atunci când sunt acolo. Cultura alimentară de acolo este foarte bogată și are un fler internațional.

În ceea ce privește activitățile turistice sau lucrurile de făcut atunci când vizitați Parisul în timpul zilei, o activitate populară este să faceți o plimbare cu barca pe râul Sena, care străbate inima orașului. O altă modalitate grozavă de a vedea tot ce are Parisul de oferit este să faci totul într-un tur cu bicicleta. Parisul este plin de parcuri idilice care sunt perfecte pentru cei care caută liniște dintr-o zi plină de vizitare a obiectivelor turistice. În plus, există și o serie de cafenele și restaurante unde te poți relaxa după o zi lungă pe picioare.

9.5
Excepţional
Maison Villeroy
Cameră de hotel: 1 pat
1598.40 EUR
Detalii
9.2
Superb
Mode Paris Aparthotel
Studio întreg – 25 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
331.69 EUR
Detalii
9.2
Superb
Volontaire
Studio întreg – 15 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
149.91 EUR
Detalii
9.1
Superb
Hôtel Des Grands Voyageurs
Cameră de hotel: 1 pat
319.50 EUR
Detalii
9.1
Superb
Le Général Hôtel
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
234.76 EUR
Detalii
9.1
Superb
Hôtel Moderniste
Cameră de hotel: 1 pat
215.46 EUR
Detalii
9.1
Superb
La Planque Hotel
Cameră de hotel: 1 pat
203.49 EUR
Detalii
9.1
Superb
Hotiday Collection Paris - Arc de Triomphe
Cameră de hotel: 1 pat
405.95 EUR
Detalii
9.0
Superb
Innocenti
Studio întreg – 27 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
230.58 EUR
Detalii
9.0
Superb
Edgar Suites Expo Paris Porte de Versailles
Suită privată: 1 pat
141.15 EUR
Detalii

Hoteluri în Paris

Această secțiune de articol va acoperi elementele de bază ale cazării în Paris. Acesta va vorbi despre cele mai bune modalități de a găsi un apartament, ce trebuie să faceți dacă începe franceză și ce să țineți cont atunci când alegeți o locație pentru sejurul dumneavoastră. Această secțiune de articol vă va ghida prin unele dintre cele mai bune locații din Paris, astfel încât să puteți alege care este potrivit pentru dvs. Citește mai departe.

Parisul este un oraș care nu doarme niciodată. Întotdeauna sunt oameni pe străzi, cafenele deschise tot timpul, restaurante cu mâncare delicioasă și magazine de unde ai nevoie. Printre atracțiile sale, Parisul are muzee precum Musée d'Orsay și Musée de l'Orangerie, lucruri mărunte precum Turnul Eiffel sau Catedrala Notre-Dame care te vor uimi. Este un centru cultural internațional cu opere, concerte și spectacole de teatru pe tot parcursul anului. Dacă doriți să aflați mai multe despre cum se simte viața la Paris, vizionați Midnight in Paris a lui Woody Allen sau vizitați aici pentru mai multe informații despre locurile de cazare din Paris.

Paris este o destinație populară atât pentru turiști, cât și pentru călătorii de afaceri. Există multe tipuri de cazare disponibile, de la hoteluri de lux până la pensiuni, apartamente de închiriat și pensiuni. Parisul are o gamă diversă de hoteluri în cartierele sale, atrăgând diferite gusturi, bugete și preferințe. Există hoteluri de lux precum Four Seasons George V sau Le Bristol Hotel din Le Triangle d'Or, care au istorie și opulență care curg din fiecare colț.Alte unități, cum ar fi Hôtel du Palais-Royal din Saint-Germain-des-Prés, oferă mai mult decât un hotel.

Sunt atât de multe hoteluri și atât de multe prețuri diferite și locații diferite. Cazarea în Paris poate fi destul de diversificată, dacă sunteți în căutarea unei experiențe mai personale, cea mai bună opțiune este să mergeți în Le Marais. Prețurile de acolo încep de la aproximativ 200 de euro pe noapte. Prețurile camerelor de hotel variază în funcție de locul în care se află. Prețurile pot varia până la 30 EUR pentru o cameră single și 90 EUR pentru o cameră dublă.

9.0
Superb
Maison Antoinette Paris - MaisonNomadeChic
Apartament întreg – 150 m²: 6 paturi • 4 dormitoare • 2 livinguri • 4 băi
878.40 EUR
Detalii
9.0
Superb
La Maison Favart
Cameră de hotel: 1 pat
385.24 EUR
Detalii
9.0
Superb
Select Hotel
Cameră de hotel: 1 pat
306.39 EUR
Detalii
9.0
Superb
Best Western Plus Hotel Sydney Opera
Cameră de hotel: 1 pat
257.14 EUR
Detalii
9.0
Superb
Résidence Le Belleville
Apartament întreg – 20 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
153.32 EUR
Detalii
9.0
Superb
Appart'City Collection Paris Gare de Lyon
Cameră de hotel: 2 paturi
183.86 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
CARD Hôtel
Cameră de hotel: 1 pat
206.32 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Studio calme & lumineux, vue sur le jardin, WIFI
Apartament întreg – 16 m²: 1 pat • 1 dormitor • 1 baie
68.04 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Too Hotel Paris - MGallery
Cameră de hotel: 1 pat
218.89 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
O.Lysée Hotel
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
236.98 EUR
Detalii

Turismul în Paris

Turismul din Paris este o industrie care generează miliarde de dolari pentru oraș, fiind adesea cea mai profitabilă industrie. În Paris, turismul este o industrie foarte importantă, aproximativ 12 milioane de oameni vizitând orașul în fiecare an. Există multe monumente de renume mondial de vizitat în acest oraș. Acestea includ Turnul Eiffel și Catedrala Notre-Dame. Dacă vizitați muzeul Luvru, puteți vedea, de asemenea, lucrări ale unora dintre cei mai mari artiști ai lumii, inclusiv Leonardo da Vinci și Monet. Citește mai departe.

Istoria Parisului este evidentă în arhitectura, muzeele și ofertele sale culturale. Cu toate acestea, mâncarea este cea care a făcut acest oraș atât de faimos în întreaga lume! De la cafenele elegante la unele dintre cele mai bune restaurante din lume - această listă vă va ajuta să vă bucurați de un gust adevărat al culturii franceze.

Turismul este în creștere la Paris. Vizitatorii sunt atrași în oraș de muzeele, reperele, magazinele și restaurantele sale de talie mondială. Numărul tot mai mare de vizitatori a crescut ratele de turism către Paris cu 5% în fiecare an. Consiliul de turism al țării afirmă că Parisul este un „magnet pentru turiști”. Nivelurile turismului continuă să crească, deoarece bunurile și serviciile rămân accesibile pentru călătorul mediu.

Orașul Paris este o destinație turistică populară pentru mulți vizitatori. Rezidenții și vizitatorii deopotrivă au multe de văzut și de făcut în acest oraș frumos, de la muzee la activități în aer liber. Parisul este unul dintre cele mai vizitate orașe din lume, deoarece găzduiește multe atracții populare, inclusiv muzee, repere, parcuri și multe altele. În 2015, au fost 34 de milioane de turiști care au vizitat Parisul, în creștere față de 32 de milioane de turiști în 2014.

Parisul a fost întotdeauna o destinație populară pentru călători, dar abia în anii 1800 au început să vină mai mulți oameni să viziteze Franța. Prima cale ferată internațională a fost deschisă în 1847 și acest lucru a făcut ca oamenii să vină mai ușor la Paris. Există multe motive pentru care oamenii aleg să vină la Paris în vacanță. Un motiv important este că există multe lucruri diferite pe care le puteți face aici. Puteți vizita muzee sau puteți vedea o operă sau puteți încerca unele dintre cele mai bune mâncăruri din lume la unul dintre minunatele restaurante ale orașului. Există, de asemenea, o mulțime de atracții turistice, inclusiv Catedrala Notre Dame, unul dintre cele mai bine conservate situri medievale din Europa.

8.9
Fabulos
Hotel Max
1 pat
140.79 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Victoria Palace Hotel
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
323.29 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
Le Robinet d'Or
Cameră de hotel: 1 pat
217.41 EUR
Detalii
8.9
Fabulos
COQ Hotel Paris
Cameră de hotel: 1 pat
273.53 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
Le Glam's Hotel
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
144.13 EUR
Detalii
8.8
Fabulos
Hôtel Montecristo
Cameră de hotel: 1 pat
356.75 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Hotel Litteraire Marcel Ayme, BW Premier Collection
Cameră de hotel: 1 pat
169.29 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
La Belle Ville
Cameră de hotel: 1 pat
277.60 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Gravilliers
Apartament întreg – 60 m²: 3 paturi • 2 dormitoare • 1 living • 2 băi
1080.00 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Hôtel R de Paris - Boutique Hotel
Cameră de hotel: 1 pat
304.29 EUR
Detalii

Destinații turistice în Paris

Destinațiile turistice din Paris sunt bine cunoscute pentru luxul și frumusețea lor. Acestea variază de la Turnul Eiffel până la Muzeul Luvru. Arcul de Triumf este, de asemenea, o vizită obligatorie. Pentru a-i ajuta pe cei care vizitează Paris să afle cele mai bune destinații pentru vizitarea obiectivelor turistice și activitățile turistice disponibile în acest oraș frumos, am întocmit mai jos o listă cu câteva destinații notabile. Orașul Paris are o mulțime de atracții turistice de oferit. Printre acestea se numără Muzeul Luvru, Turnul Eiffel, catedrala Notre-Dame și râul Sena. Alte destinații turistice populare din Paris includ Catedrala Notre Dame, Arcul de Triumf, Bazilica Sacré-Cœur, Palatul Versailles.  Citește mai departe.

Luvru este cel mai vizitat muzeu din lume și o destinație turistică obligatorie din Paris. Muzeul Luvru găzduiește multe comori, cum ar fi Mona Lisa a lui Leonardo da Vinci și Pietatea lui Michelangelo. Cu toate acestea, găzduiește și o mulțime de alte lucrări de artă, care includ mozaicuri bizantine, sarcofage egiptene mari și tapiserii elvețiene impresionante. Dacă vizitați acest muzeu noaptea, veți putea vedea o priveliște minunată a Parisului de pe acoperișul său.

Turnul Eiffel, unde vizitatorii pot experimenta vederi panoramice de la cele mai înalte niveluri. Turnul Eiffel a fost construit în 1889 pentru Târgul Mondial din Franța și este unul dintre cele mai emblematice repere ale Parisului. Este alcătuit din 18000 de grinzi metalice care sunt ținute împreună de 2 milioane de nituri.

8.7
Fabulos
Hotel De Seine
Cameră de hotel: 1 pat
406.22 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Hôtel l'Echiquier Opéra Paris - MGallery
Cameră de hotel: 1 pat
256.50 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Trendy Canettes Hotel
Cameră de hotel: 1 pat
224.95 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Odalys City Paris Montmartre
Studio întreg – 19 m²: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană • 1 dormitor • 1 baie
147.47 EUR
Detalii
8.7
Fabulos
Hôtel Dame des Arts
Cameră de hotel: 1 pat
381.86 EUR
Detalii
8.6
Fabulos
Le Marceau Bastille
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
224.36 EUR
Detalii
8.6
Fabulos
Hôtel Saint-Pétersbourg Opéra & Spa
Cameră de hotel: 1 pat
237.96 EUR
Detalii
8.6
Fabulos
Paris Art Hotel Quartier Latin by Malone
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
277.29 EUR
Detalii
8.6
Fabulos
Best Western Au Trocadéro
Cameră de hotel: 1 pat
282.14 EUR
Detalii
8.6
Fabulos
Hôtel A La Villa des Artistes
Cameră de hotel: Paturi: 1 dublu sau 2 de o persoană
222.17 EUR
Detalii

Experiența culinară în Paris

Dacă călătoriți la Paris, orașul luminii, merită să explorați diferitele tipuri de bucătărie disponibile. De la mâncare tradițională franceză la noua bucătărie fusion, Franța oferă o multitudine de opțiuni. Înainte de următoarea ta vizită, asigură-te că știi unde poți găsi restaurante cu stele Michelin și restaurante la modă care oferă mâncăruri din întreaga lume. Citește mai departe.

Experiența culinară de la Paris este o experiență senzorială completă. Mâncarea, atmosfera și locația se reunesc pentru a crea o experiență memorabilă. Bucătăria franceză este cunoscută pentru sosurile sale bogate și brânzeturile delicioase. Cel mai probabil vei avea un meniu care include urmatoarele: aperitive, aperitiv, fel principal cu paine, desert, fel de branza. Asigurați-vă că lăsați loc pentru vin!

Experiența culinară din Paris este unul dintre cele mai atrăgătoare și memorabile lucruri despre oraș. Există atât de multe opțiuni pe minut pentru mâncare și cafenele și le puteți găsi oriunde: la o piață, un restaurant sau chiar pe stradă! De la mâncăruri tradiționale franceze până la mâncăruri moderne, există ceva de care să se bucure toată lumea. De la brutării de colț până la restaurante gourmet – oriunde te uiți – Parisul are o gamă variată de delicii culinare.

Parisul este unul dintre cele mai emblematice orașe din lume pentru iubitorii de mâncare. Parisul are o istorie culinară foarte bogată. Conduce zilele moderne prin utilizarea noilor tehnologii, dar reușește totuși să păstreze vie unele dintre rețetele sale tradiționale. Orașul luminilor este un amestec de gastronomie și a avut o influență profundă asupra tuturor aspectelor vieții franceze. Bucătarii parizieni au influențat chiar și pe scena internațională, unitățile din America de Nord care servesc mâncăruri cu influență franceză. Este sigur să spunem că există o mulțime de oportunități de a mânca bine în Paris!

Clima în Paris

Clima din Paris este o climă moderată, umedă. Conform clasificării climatice Köppen, are un climat temperat-oceanic. În această zonă, iernile sunt reci, iar verile sunt blânde. Paris este un oraș în Franța. Are o climă temperată, cu ierni răcoroase și veri calde. Clima din Paris favorizează creșterea copacilor de-a lungul bulevardelor orașului, care sunt mărginite de castani. Temperatura medie în ianuarie este de 6 °C, în timp ce în iulie este de 16 °C.

Cum să alegi între Paris și Londra?
10 cele mai bune locații de muzică live din Paris

10 cele mai bune locații de muzică live din Paris

10 locuri în care localnicilor le place să mănânce în Paris

10 locuri în care localnicilor le place să mănânce în Paris

9 festivaluri și târguri de care să vă bucurați în timp ce sunteți la Paris

9 festivaluri și târguri de care să vă bucurați în timp ce sunteți la Paris

Cele mai bune 5 magazine outlet din Paris

Cele mai bune 5 magazine outlet din Paris

10 cele mai bune lucruri de făcut după cină la Paris

10 cele mai bune lucruri de făcut după cină la Paris

5 cele mai bune piețe de vechituri din Paris

5 cele mai bune piețe de vechituri din Paris

Cele mai bune 10 piețe alimentare din Paris

Cele mai bune 10 piețe alimentare din Paris

5 fapte amuzante despre Paris

5 fapte amuzante despre Paris

10 cele mai bune locuri pentru a merge la cumpărături în Paris

10 cele mai bune locuri pentru a merge la cumpărături în Paris

10 cele mai bune centre comerciale din Paris

10 cele mai bune centre comerciale din Paris

10 suveniruri grozave de adus înapoi de la Paris

10 suveniruri grozave de adus înapoi de la Paris

Esențiale de călătorie la Paris

Esențiale de călătorie la Paris

Cele mai bune 10 mâncăruri locale din Paris

Cele mai bune 10 mâncăruri locale din Paris

7 sfaturi pentru călătorii însărcinate din Paris

7 sfaturi pentru călătorii însărcinate din Paris

11 cele mai populare cartiere din Paris

11 cele mai populare cartiere din Paris

11 cele mai frumoase castele din Franța

11 cele mai frumoase castele din Franța

9 cele mai bune cafenele cu locuri în aer liber din Paris

9 cele mai bune cafenele cu locuri în aer liber din Paris

10 escrocherii comune la Paris

10 escrocherii comune la Paris

10 restaurante grozave pe acoperiș din Paris

10 restaurante grozave pe acoperiș din Paris

5 lucruri extraordinare despre Turnul Eiffel

5 lucruri extraordinare despre Turnul Eiffel

10 lucruri de făcut în afara drumurilor bătute în Paris

10 lucruri de făcut în afara drumurilor bătute în Paris

12 cele mai bune parcuri din Paris

12 cele mai bune parcuri din Paris

6 cele mai bune lucruri de făcut în primăvară la Paris

6 cele mai bune lucruri de făcut în primăvară la Paris

7 cele mai bune lucruri de făcut iarna la Paris

7 cele mai bune lucruri de făcut iarna la Paris

Cum să profitați la maximum de călătoria dvs. de afaceri la Paris

Cum să profitați la maximum de călătoria dvs. de afaceri la Paris

10 moduri distractive de a vedea Parisul ca un localnic

10 moduri distractive de a vedea Parisul ca un localnic

11 cele mai bune muzee din Paris

11 cele mai bune muzee din Paris

14 cele mai populare locuri din Paris

14 cele mai populare locuri din Paris

Cum să planificați o vizită la Muzeul Luvru

Cum să planificați o vizită la Muzeul Luvru

Cele mai bune 10 vederi și puncte de vedere ale Parisului

Cele mai bune 10 vederi și puncte de vedere ale Parisului

Cele mai importante 11 monumente din Paris

Cele mai importante 11 monumente din Paris

Cele mai bune lucruri de făcut vara la Paris

Cele mai bune lucruri de făcut vara la Paris

10 cele mai bune excursii rutiere lângă Paris

10 cele mai bune excursii rutiere lângă Paris

10 cele mai bune lucruri de făcut în familie în Paris

10 cele mai bune lucruri de făcut în familie în Paris

10 locații de film celebre din Paris

10 locații de film celebre din Paris

10 lucruri de făcut în Paris cu un buget mic

10 lucruri de făcut în Paris cu un buget mic

Cele mai populare 10 cartiere din Paris

Cele mai populare 10 cartiere din Paris

10 cele mai bune lucruri de făcut pentru cupluri în Paris

10 cele mai bune lucruri de făcut pentru cupluri în Paris

10 cele mai bune lucruri de făcut în Paris

10 cele mai bune lucruri de făcut în Paris

Cele mai populare 10 străzi din Paris

Cele mai populare 10 străzi din Paris

Top 10 deserturi franțuzești pe care trebuie să le încerci

Top 10 deserturi franțuzești pe care trebuie să le încerci

Top 10 lucruri interesante despre Arcul de Triumf din Paris

Top 10 lucruri interesante despre Arcul de Triumf din Paris

Top 10 simboluri faimoase ale Franței

Top 10 simboluri faimoase ale Franței